Super tajna nagradna igra - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      Super tajna nagradna igra

Super tajna nagradna igra

Nije tajna da Gru više nije zločinac pa zato našim čitateljima dijeli 3 majice i 2 kape.

s.p. 10.07.2013 0 komentara

Super tajna nagradna igra

Gru je napustio život vrhunskog kriminala kako bi odgojio Maru, Editu i Anju. Međutim, dok se prilagođava obiteljskom životu u predgrađu, supertajna organizacija za borbu protiv zla na globalnoj razini odjednom se pojavljuje pred njegovim vratima.

Gru i njegova nova partnerica Lucy trebaju otkriti tko je odgovoran za spektakularni zločin i privesti ga pravdi. Uostalom, samo najveći svjetski (i bivši) zločinac može uloviti nekoga tko se bori svim silama kako bi zauzeo njegovo mjesto.


'Gru na super tajnom zadatku', trailer.

Ovo je priča filma 'Gru na super tajnom zadatku' koji već igra u kinima, a tim povodom u suradnji s distributerom Blitz film i video organiziramo nagradnu igru u kojoj dijelimo 3 majice i 2 kape. Ako želite osvojiti nagradu, pošaljite 1 poruku s naslovom 'Gru na super tajnom zadatku' i osobnim podacima (ime i prezime, adresa), i to na adresu info@filmski.net. Nagradna igra traje do podjele nagrada, a onda ćemo objaviti imena sretnih dobitnika. Sretno!

++++++++++++++++++++++++++

Majice su dobili Fran Mamić i Željka Lenac iz Rijeke te Jasmina Cobalt iz Zagreba, a kape su dobili Tihana Tadić iz Zagreba i Ivan Krnić iz Šibenika. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.