Umirovljenička nagradna igra - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      Umirovljenička nagradna igra

Umirovljenička nagradna igra

U kina su stigli umirovljeni, naoružani i iznimno opasni junaci, a tim povodom nudimo 5 majica!

s.p. 28.07.2013 3 komentara

Umirovljenička nagradna igra

Bivši CIA-in tajni agent Frank Moses (Bruce Willis) cijeli se život bavi negativcima. Fizičke borbe, diplomatske intrige i skakanje iz brzih vozila, u opisu su njegovog posla. Ali, kada je u pitanju njegova veza sa Sarom Ross (Mary-Louise Parker), stvari se uzdrmaju. 

Frank je zadovoljan njihovim mirnim životom ali Sarah je zabrinuta da mu postaje dosadno, jer mjesecima nije nikoga ubio. Želi uvesti nešto novo u njihov odnos, dodati malo avanture, romantike i opasnosti – stvari koje mogu raditi kao par. Sarah će dobiti priliku da bude 'jedna od frajera', a Frank će naučiti kako je teže zadržati djevojku negoli osvojiti ju. I kako je spašavanje svijeta težak posao, ali kako su ljubavne veze još teži posao!
'Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni', trailer.

Ovo je sadržaj filma 'Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni' koji već igra u kinima, a tim povodom u suradnji s distributerom Blitz film i video organiziramo nagradnu igru u kojoj dijelimo 5 majica s oznakama filma. Ako želite osvojiti nagradu, pošaljite 1 poruku s naslovom 'Red 2' i osobnim podacima (ime i prezime, adresa), i to na adresu info@filmski.net. Nagradna igra traje do podjele nagrada, a onda ćemo objaviti imena sretnih dobitnika. Sretno!
++++++++++++++++++++++++++++++++
Majice su osvojili Tanja Šajn Bunjevac iz Požege, Ivica Vuković iz Čakovca, Pavle Cvitković iz Rijeke, Dalibor Gelenđer iz Pitomače i Zvonko Šimić iz Požege. Čestitamo!
Komentari
Filmski.net 04.09.2013

Kontaktirali smo distributera koji se ispričava zbog kašnjenja te je obećao poslati majice svim dobitnicima ovaj tjedan.

dado78 29.08.2013

Hvala,nego kad stiže majica?

A: djcvrle 04.08.2013 Pogledaj profil

Poruka Puno Vam hvala! (y)