Buscemi i Cleese u Igoru!! - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Buscemi i Cleese u Igoru!!

Buscemi i Cleese u Igoru!!

Cast dugonajavljivanog crtića Chrisa McKenne, 'Igor: Unholy Frijoles', konačno je kompletiran. John Cleese je dr Glickenstein, a Buscemi Zec.

p.h. 21.07.2006 0 komentara

Buscemi i Cleese u Igoru!!

Nakon što su isposuđivali glasove probnom animiranom šortu 'Igor: Unholy Frijoles', Steve Buschemi, Christian Slater i John Cleese sinhronizirat će predstojeći, dugometražni 3D animirani crtić 'Igor' redatelja i sceanrista Chrisa McKenne ('American Dad'), javlja Animation Magazine.

Johnu Cleeseu se posuđivanje glasa za crtiće u zadnje vrijeme omililo, pa ste ga, ako ste pažljivo prebirali našim stranicama mogli vidjeti i na cast listi za predsojeći 'Shrek 3'. Isto vrijedi i za Slatera koji je u ovom projektu od samog početka, a prije toga glas je posudio za kompjutorskom igrom inspirirani crtić 'Alone In The Dark'.

O McKenninoj priči koja je oduševila Weinsteine već smo vam naširoko pisali ovdje, a novosti se tiču novododijeljenih uloga: Slater je i dalje mali grbavac i wannabe znanstvenik Igor iz zemlje Malarije, Cleese će biti Dr. Glickenstein, Igorov zli gospodar, a Buscemi superinteligentni ćudljivi pokusni kunić.

Weinsteini su sva prava na prikazivanje u Sjevernoj Americi otkupili još prošle zime, probni šort ih je zadovoljio, pa se premijera najavljuje za 2007.

Komentari

Nema komentara.