Male zelene Maje - Dokumentarni
Home      Vijesti      Dokumentarni      Male zelene Maje

Male zelene Maje

Nagrađivani meksički dokumentarist snima film o susretu Maja i vanzemaljaca - još jedino fale Mulder i Scully!

s.p. 03.10.2011 0 komentara

Male zelene Maje

Guardian je objavio da se sprema dokumentarac koji će otkriti najčuvaniju tajnu na svijetu - priču o posjetu vanzemaljaca! Film 'Revelations of the Mayans 2012 and Beyond' trebao bi pružiti dokaze o drevnom kontaktu vanzemaljaca i Maja, a artefakte i dokumente o tom povijesnom susretu navodno će pokazati meksička vlada, i to 'u ime dobrobiti čovječanstva'.

Skeptici su već zlobno primijetili da bi bilo čudo da su vlasti skrivale sve te dokaze, a onda ih naglo odlučile otkriti samo zbog jednog dokumentarca. Možda je za to zaslužan redatelj Juan Carlos Rulfo koji iza sebe ima hvaljeni dokumentarac 'En el hoyo' koji je osvojio nagrade na festivalima u Karlovym Varyma i Sundanceu.

A vjerovatno svoje prste u cijelom projektu imaju i ministri turizma Meksika i Gvatemale koji su jedini vladini dužnosnici koji su se oglasili povodom filma i već su počeli reklamirati lokacije na kojima su navodno slijetali vanzemaljci. Premijera filma očekuje se 2012., kada bi navodno trebao nastupiti smak svijeta prema nekim interpretacijama majanskih proročanstava, pa film treba pogledati čim prije...


Komentari

Nema komentara.