Američka princeza Diana - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Američka princeza Diana

Američka princeza Diana

Omiljena glumica Terrencea Malicka glumit će neprežaljenu britansku princezu. No postoji problem - glumica je Amerikanka, a redatelj je Nijemac!

s.p. 08.11.2011 0 komentara

Američka princeza Diana

Priprema se novi film o princezi Diani, romatična drama 'Caught in Flight'. Domoljubne Britance mogla bi zasmetati činjenica da ću omiljenu Dianu glumiti Amerikanka, Jessica Chastain koju je Terrence Malick angažirao za 'Drvo života' i svoj sljedeći film 'Burial', a mi ćemo je uskoro gledati u drami 'U zaklon'. Ni redatelj filma nije Britanac nego Nijemac, Oliver Hirschbiegel koji se proslavio povijesnom dramom 'Hitler - konačni pad'.

Zanimljivo je da će ovaj film pratiti ljubavnu vezu princeze Diane, ali ne s princom Charlesom ili Dodijem Al-Fayedom, nego s Hasnatom Khanom. Tog kardiokirurga Diana je upoznala 1995., za vrijeme jednog posjeta bolnici, te je s njim imala romantičnu vezu koja je trajala dvije godine. Scenarist filma je Steven Jeffreys ('Libertinac - otrov za žene'), a priča se da će film prikazati Dianu 'u nepovoljnom svjetlu'. Snimanje filma počet će 2012., a odvijat će se u Velikoj Britaniji, Pakistanu, Angoli i Parizu.

Komentari

Nema komentara.