Hulk! Drugi put! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Hulk! Drugi put!

Hulk! Drugi put!

Producenti Hulka odlučiti su još malo napuniti džepove jašući na slavi zelenoga diva. Pa su odlučili realizirati nastavak. Bana returns!

r.k. 08.10.2004 0 komentara

Hulk! Drugi put!

Producenti Gale Anne Hurd i Avi Arad potvrdili su vijest o kojoj se već dugo nagađalo - veliko zeleno čudovište još će nas jednom posjetiti u kinodvoranama diljem svijeta. S obzirom na zaradu i epitete najbolje strip-ekranizacije do sada, Ang Leejev Hulk dobiti će nastavak. Nažalost, ovoga puta ne pod njegovom redateljskom palicom.

Iako su mnogi hvalili prvi film, bilo je i onih koji su mu spočitavali preveliku ozbiljnost i naglašenu dramatizaciju nečega što je u suštini akcijska strip-fantastika. Zarada filma i pozitivne kritike većeg dijela publike i struke ipak su prevagnule, ali Lee se svejedno neće vratiti. Producenti su za sada u potrazi za režiserom koji će filmu dati drukčiju, lakšu notu kojom će od dramske priče nastaviti prema nabrijanoj superhero akciji.

A što je sa ulogama? Podsjetimo se, Bani Ericu, hrvatskom Australcu, kojem je 'Hulk' bio prvi veći hollywoodski projekt, karijera je naglo krenula uzbrdo i jadan se našao zatrpan filmskim ponudama ('Troja', a spominjalo ga se i kao novog agenta 007, što je opovrgnuo). Tako se do nedavno nije znalo hoće li reprizirati ulogu dr. Brucea Bannera ili će prihvatiti onu u filmu 'Six Shooters' Guya Ritchiea. Producenti nisu dugo čekali i krenuli su u potragu za novim dr. Bannerom/Hulkom, a potraga ih je dovela do Stevea Buscemija (?!?), Jeffa Goldbluma i Davida 'X-files' Duchovnyja.

No, mir, mir, Bana je ipak prihvatio ponovno se izložiti gama zrakama. A pridružit će mu se i ugovorom obvezana družica iz jedinice - Jennifer Connelly. Trenutni scenarist novoga Hulka, James Schamus, odlučio je u svojoj priči nastaviti pratiti Bannerovu unutarnju psihu, ali i dati publici više akcijske zabave. Za moguće negativce navode se The Leader i The Abomination, a trebali bi svjedočiti i postanku tzv. sivog Hulka. No, sve to tek krajem 2006.

Komentari

Nema komentara.