Posljednji film Paula Newmana - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Posljednji film Paula Newmana

Posljednji film Paula Newmana

Ali nije Paul Newman ništa lošiji od Eastwooda. Iako mu je osamdeset, prije 'samo novina i štapa za pecanje' planira snimiti još jedan film.

m.n. 21.03.2005 0 komentara

Posljednji film Paula Newmana

Nakon što je navršio osamdesetu, postao sporiji i počeo gubiti sluh, Paul Newman je najavio dostojanstveno povlačenje. Dosta mu je filmskog glama, družio bi se radije s Joanne Woodward koja mu je žena već 47 godina. (ah ti geni eastwoodovske generacije). Odluka o njegovoj mirovini nimalo ne čudi, ovaj je legendarni čičica ipak rođen 1925. dok mu je karijera počela davne 1954. godine - zaista bi bila šteta da umre tijekom nekog snimanja.

No, slavni je glumac, koji iza sebe ima šezdesetak filmova, odlučio otići u velikom stilu – snimit će još jedan oproštajno - pozdravni film. I to ne neki bezvezan i s bilo kim, poželio je raditi sa starim suradnikom Robertom Redfordom (67) s kojim je snimio 'Butch Cassidy and the Sundance Kid' (1969) te 'Sting' (1973). I dok je Newman izjavio da prije potpisivanja ugovora novinarima ne želi ništa otkriti, Redford je ipak dao mig da za zajedničkim projektom tragaju već godinama, a da je najizglednije da se dvojac pozabavi adaptacijom Brysonovog djelca 'A Walk In The Woods'.

Naime, riječ je o istinitoj priči o Brysonu koji je nakon dvadesetak godina provedenih u Velikoj Britaniji odlučio pobliže upoznati ljepote SAD-a, te propješačiti Appalachian Trail (od Georgie do Maina), stazu koja je duga ni više ni manje od 2,100 milja (1 milja=1609 m)! 'Valjda nismo prestari za ovakav projekat. Moramo ga snimiti prije nego Paul padne u kolica', zezao se Redford, no moramo naglasiti da još ništa nije službeno potvrđeno.
Komentari

Nema komentara.