NEW!! Jonze!! Gere na Baščaršiji? Snuff!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      NEW!! Jonze!! Gere na Baščaršiji? Snuff!!

NEW!! Jonze!! Gere na Baščaršiji? Snuff!!

Richard Gere ljetuje u BiH, Sarah Jessica Parker i Luke Wilson su žrtve snuffa, Jonze kasni, a Voight je u Transformersima.

p.h. 04.05.2006 0 komentara

NEW!! Jonze!! Gere na Baščaršiji? Snuff!!

Izabrana je ekipa koja će dati glasove za 'Where The Wild Things Are', zadnji projekt Spikea Jonzea koji uporno najavljujemo od 2004. Zadnji put smo otkrili kako je El Jonze odlučio da će adaptacija megauspješnog dječjeg romana Mauricea Sendaka o šumskim fantazijama dječaka Maxa biti igrana, a ne animirana, kako se prije najavljivalo. Prema najnovijim informacijama koje crpimo s Empire Online, izgleda da će film biti kombinacija lutkarske akcije i kompjutorske animacije. Sve u svemu, najnoviji glasovni cast ne obuhvaća producenta Toma Hanksa koji je vjerojatno prezaposlen svojim Starbucks gigom, ali su zato na popisu Benicio Del Toro, Forest Whitaker, Michelle Williams i Tom Noonan. Poruka: Gospodine Jonze, ako ovo čitate, a naravno da čitate, znajte da nećemo više objavljivati vijesti o ovom vašem projektu!

Prošle godine smo najavljivali filmsko uskrsnuće 'Transformersa' (sjećate se linije fleksibilnih robota koji su se mogli transformirati u sve osim u barbiku). Iza projekta i dalje stoji najavljivani Michael Bay ('Armaggedon', 'Pearl Harbor'), a novost je da će u Transformersima zaigrati nitko drugi do gospodina 'ponoćnog kauboja', legende Jona Voighta. Na žalost, nećemo vidjeti kako se Jon pretvara u caterpillar jer će odigrati ulogu državnog dužnosnika koji transformersima pomagaže u borbi protiv zla. U ostalim ulogama su Bernie Mac, Josh Duhamel i John Turturro. Snimanje je upravo počelo, a izlazak se najavljuje za ljeto.

U hotelskom trileru 'Vacancy' Hala LiebermanaSimona Westa osim Sarah Jessice Parker zaigrat će i Luke Wilson. Njih dvoje glumit će bračni par koji se čekira u motel. No to nije kraj priče, u hotelskim sobama su sakrivene kamere, a njih dvoje postaju zvijezde (i žrtve) snuff filma. Scenarij je napisao Mark L.Smith, a gorenavedene redatelji nisu još sigurni. Njušite križanje 'Psycha', 'Hostela', 'Cachéa' i predstojećeg Håfströmovog '1408' s Johnom Cusackom? Vidjet ćemo.

Izgleda da Prag više nije svjetska No.1 filmska lokacija. Novi holivudski hype je susjedna nam BiH. Terrence Howard i Richard Gere navodno pregovaraju s braćom Weinstein oko uloga u drami Richarda Sheperda 'Spring Break In Bosnia'. Scenarij se bazira na članku novinara Scotta Andersona iz Esquirea koji opisuje putešestvije autora i njegovih kolega Sebastiana Jungera i Johna Falka koji su po Bosni ganjali ratnog zločinca, a zatim bili pogrešno identificirani kao agenti CIA-e. Uz Gerea i Howarda, u filmu glumi i Topher Grace, a snimanje počinje ovog ljeta.

S BBC-ja saznajemo da će Morgan Freeman i Halle Berry glumiti u indie drami 'The Patient' redatelja i scenarista Jean-Claudea La Marrea. Redatelj je u nedavnom intervjuu za MTV izjavio kako se radi o filmu u kojem kao da 'Let iznad kukavičjeg gnjezda' susreće 'K-Pax', a radnja se vrti oko odbjeglog mentalnog bolesnika koji misli da je Djed Mraz (Morgan Freeman) i psihijatrici harlemske bolnice koja ga liječi (Halle Berry).

Komentari

Nema komentara.