Nolan, Kaufman i Roth snimaju nove filmove - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Nolan, Kaufman i Roth snimaju nove filmove

Nolan, Kaufman i Roth snimaju nove filmove

Chris Nolan se laća mračne storije o kidnapiranom agentu, scenaristički car Charlie Kaufman debitira kao redatelj, a Eli Roth predstavlja krvavicu broj 2...

p.h. 22.08.2006 0 komentara

Nolan, Kaufman i Roth snimaju nove filmove

Čim završi s obvezama oko novog nastavka Batmana ''The Dark Knight'', Chris Nolan će se prihvatiti režiranja filma ''The Prisoner''. Mračna i pomalo uvrnuta filmska priča bazira se na istoimenom britanskom TV serijalu koji se emititao u samo dvadesetak epizoda 1967., a vrti se oko bivšeg agenta britanske vlade koji se, nakon što je bio otet, budi u nepoznatom izoliranom mjestu ''The Village''. Agenta zovu Broj 6, nitko od sumještana mu ne želi reći gdje je i zašto je tamo, a svaki put kad pokuša pobjeći, progone ga velike bijele mješine nalik balonima (čime su se navodno pozabavili Groening i ekipa u jednoj od epizoda ''Simpsona''). Scenarij slažu supružnici Janet i David Peoples (''Dvanaest majmuna'', ''Unforgiven'', ''Blade Runner''), a sve plaća Universal, saznajemo s Cinematicala.

Nakon niza naizmjeničnih suradnji, što s Michelom Gondryem, što sa Spikeom Jonzeom, scenaristički apsolut Charlie Kaufman po prvi puta se i sam laća redateljske palice, javlja isti izvor. Nakon ''Vječnog sjaja nepobjedivog uma'' (naslovna), malo se znalo o Charliejevoj putanji, a nedavno je svijetu obznanjeno da će taj genije redateljski debi doživjeti filmom ''Synecdohe'' za koji je scanarij, naravno, napisao sam. Priča se vrti oko napetog dramatičara i nekoliko žena u njegovom životu. U naslovnim ulogama su Philip Seymour Hoffman i Michelle Williams, a početak snimanja najavljuje se za 2007.

Eli Roth snima nastavak krvlju natopljenog ''Hostela'', ''Hostel 2'', a glavne su uloge ovaj put povjerene ženskom triju Lauren German, Heather Matarazzo i Bijou Phillips, saznajemo s Hollywood Reportera. U nastavku će tri studentice, razmažena bogatašica (German), njena najbolja prijateljica (Phillips) i treća (Matarazzo) otkriti neke nove činjenice vezane uz zloglasni slovački hostel. Film producira Lionsgate, a u stolicama izvršnih producenata ponovno sjede Rothov ''tatica'' Tarantino i Boaz Jaqin.

Komentari

Nema komentara.