Vuk dlaku mijenja, a šminkera nikad - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Vuk dlaku mijenja, a šminkera nikad

Vuk dlaku mijenja, a šminkera nikad

Pomahnitali Benicio Del Toro navalio je na svog šminkera kao turist na salamu. Nijansa rumenila nije bila kako treba?

z.m. 14.09.2007 0 komentara

Vuk dlaku mijenja, a šminkera nikad

Ova fotografija nije dokazni materijal na suđenju za fizički napad i ugrožavanje ljudskog života - to je prva fotka sa seta 'The Wolf Mana'. Benicio Del Toro ima sijedih, ima i pokoju plombu, ali ono što je posebno zastrašujuće – nema šminke! Ne, na ovoj fotki on je sto posto on i sto posto uživljen u ulogu vukodlaka.

Pisali smo već o njegovoj ljubavi prema vukodlacima koja ga je navela da se upusti u produkciju i snimanje 'The Wolf Mana'. Projekt je u očekivanju redatelja stagnirao godinu dana, a onda se Mark Romanek primio posla i stvari su krenule dobrim putem.

Ubrzo se pročulo i da će za make-up efekte biti angažiran Rick Baker, koji je za svoj genijalan rad nagrađen sa čak šest Oscara (najfriškiji je onaj za 'Kako je Grinch ukrao Božić'). Baker već ima mnogo iskustva s dlakavim stvorenjima, bio je zadužen za njihovo kreiranje u spotu 'Thriller' Michaela Jacksona, u 'Vuku' s Jackom Nicholsonom, u Burtonovom 'Planetu majmuna', a prvog Oscara dobio je baš za vukodlaka u 'An American Werewolf in London'. Baker je također veliki fan vukodlaka pa kaže da se u životu grebao za posao na samo dva projekta – prvi je bio 'Ed Wood', a drugi upravo 'The Wolf Man'.

U 'The Wolf Manu' Anthony Hopkins glumi oca Beniciu, koji se nakon bratove smrti vraća u Englesku. Kako film ne bi previše odskakao od originalnog predloška, hororca Georgea Waggnera iz 1941. godine, radnja je smještena viktorijanski London.

Inače, kako piše Aintitcool.com, ova fotka nastala je kao hommage dobu klasičnih crno-bijelih holivudskih filmova o vukodlacima u kojima su scene poput ove bile 'must'. Navodno je, nakon što je vidio fotku, Rick Baker šaljivo je upitao Benicia: 'A zašto ti onda ja trebam?!'

Komentari

Nema komentara.