Vesele obiteljske vijesti - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Vesele obiteljske vijesti

Vesele obiteljske vijesti

Brad i Natalie se ljube, Salma se udaje, Sam se šali s brakom, Ellen je neobična mama, a Clint angažira sina.

s.p. 19.03.2009 0 komentara

Vesele obiteljske vijesti

Brad Pitt i Natalie Portman glumit će u romantičnoj adaptaciji knjige Leanne Shapton 'Important Artifacts And Personal Property From the Collection of Lenore Doolan and Harold Morris, Including Books, Street Fashion and Jewelry'. Knjige je zanimljiva baš kao i njezin naslov - priča o četiri godine propale veze čertdesetogodišnjg fotografa i upola mlađe gastronomske kritičarke ispričana je u formi aukcijskog kataloga s 325 predmeta koji govore o usponu i padu te ljubavi.

Sam Mendes predstavio je svoj novi film, komediju koja izgleda kao da je došla sa Sundancea. 'Away We Go' se bavi parom koji očekuje bebu pa ide na put da nađe svoj novi dom u kojem će provesti bolju budućnost. U filmu glume John Krasinski (američki 'U uredu') i Maya Rudolph, poznata kao komičarka iz 'Saturday Night Livea'.


'Away We Go', r: Sam Mendes, trailer.

Maya Rudolph će svoj glumački talent dokazati i u paru sa Salmom Hayek. Glumit će suprugu Chrisa Rocka, dok će se Salma 'udati' za Adama Sandlera. Film će pratiti dogodovštine petero gimnazijskih frendova koji se okupljaju za vrijeme praznika.

Ellen DeGeneres se dokazala kao uspješna stand-up komičarka, TV voditeljica i voditeljica Oscara, samo joj igrani filmovi baš ne idu od ruke. Stoga je izabrala zaista zahtjevnu ulogu - glumit će Majku Prirodu u filmu još neimenovanog naslova. O kakvom tipu filma se radi govori i činjenica da će scenarij raditi Jenny Bicks koja je pisala scenarij i producirala televizijski 'Seks i grad', pa će i ovo očito biti pravi 'chick-flick'.

Clint Eastwood u Južnoj Africi dovršava film o Nelsonu Mandeli, a pitanje glavnog glumca riješio je na najbolji način. Mandelu će glumiti Clintov prijatelj i glumačka legenda Morgan Freeman, a u jednoj od sporednih uloga bit će i mladić kojem je gluma u genima - Eastwoodov sin Scott. Scott će glumiti igrača ragbija, a to mu nije prva uloga u tatinim filmovima - već se pojavio u 'Zastavama naših očeva' i 'Gran Torinu'. Eh, familija Eastwood uvijek ima sreće na glumačkog burzi rada...

Komentari

Nema komentara.