Zbogom Charlijevom anđelu - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Zbogom Charlijevom anđelu

Zbogom Charlijevom anđelu

Suprug Ryan O'Neal, obitelj i prijatelji oprostili su se od Farrah Fawcett, glumice koju će pamtiti po bezvremenskoj ljepoti.

s.p. 01.07.2009 0 komentara

Zbogom Charlijevom anđelu

Danas je na obiteljskom ispraćaju održan sprovod Farrah Fawcett, glumice koja je prošli tjedan preminula u 62. godini. Dogodilo se to nakon dugog bolovanja od raka, s tim da se glumica nije skrivala već je javnim nastupima i TV emisijama upozoravala javnost na nužnost borbe protiv te bolesti.

Njezina smrt prošla je u sjeni odlaska Michaela Jacksona, a i njezin sprovod nije bio spektakularan, već organiziran za obitelj i najbliže prijatelje. Posljednji ispraćaj vodio je njezin dugogodišnji partner, glumac Ryan O'Neal koji je, ironijom sudbine, najpoznatiji po ulozi u 'Ljubavnoj priči' gdje tumači muškarca čija životna ljubav umire od smrtnosne bolesti.

Farrah su ispratili samo njezini najbliži...

Osim Ryana, na sprovodu se pojavio i njihov 24-godišnji sin Redmond O'Neal, kojem su dopustili da nakratko izađe iz zatvora gdje se nalazi zbog posjedovanja droge. Na sprovodu i misi u rimokatoličkoj Katedrali u Los Angelesu viđeni su i Fawcettičina kolegica iz serije 'Charlijevi anđeli' Kate Jackson, te njezina najbolja prijateljica i bivša supruga Roda Stewarta Alana Stewart.

Farrah će se najviše pamtiti po ulozi u seriji 'Charliejevi anđeli', te je 1970-ih bila ono što je Pamela Anderson danas - ikona američke ljepote i vječno nasmijana plavuša. Željela je pokazati svoje glumačke sposobnosti pa je brzo napustila seriju i odabirala angažirane uloge u kojima je često portretirala žrtve nasilja ili neprilagođene žene. Bila je nominirana za 6 Zlatnih globusa i 3 Emmyja, ali nije dobila nijednu od nagrada, a njezini obožavatelji vjeruju da je mogla i trebala biti veća zvijezda nego što je bila.

Komentari

Nema komentara.