Užasi od trailera! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Užasi od trailera!

Užasi od trailera!

'Strava u Ulici brijestova' uskrsnula s novim Freddyjem, stanovnici 'The Craziesa' poludili u stilu Romera, a 'Slagalica strave' masakrira po šesti put.

s.p. 02.10.2009 0 komentara

Užasi od trailera!

Obnavlja se franšiza 'Strave u Ulici brijestova', a iza svega stoji 'kralj lošeg ukusa', producent Michael Bay. Remake prvog dijela 'Strave' režirao je iskusni redatelj video-spotova Samuel Bayer, a glavna novost je da ubojicu iz snova, Freddyja Kruegera, glumi Jackie Earle Haley (Rorschach iz 'Čuvara'). Priča je dobro poznata: tinejdžere iz predgrađa u snovima ubija duh unakaženog ubojice Freddyja.


'Strava u Ulici brijestova' (2010), trailer.

'The Crazies' nije remake, ali se temelji na istoimenom trileru majstora Georgea Romera iz 1973. Timothy Olyphant glumi šerifa, a Radha Mitchell liječnicu u gradiću čiji stanovnici se počinju ponašati čudno nakon što zagonetni otrov zagadi vodu. Uskoro gradom zavlada ludilo i smrt, pa šerif mora spriječiti zagonetnu epidemiju, a u akciju se miješa i vojska.


'The Crazies', trailer.

Oh, Bože - još jedna 'Slagalica strave'! Izišao je i TV spot za 'Saw 6' koji pokazuje da je maštoviti Jigsaw neuništiv. U novoj priči policajac Mark Hoffman zataškava ubojstvo koje je počinio u prethodnom nastavku i počinje nastavljati posao serijskog ubojice Jigsawa. Možete očekivati nove bizarne zamke i perverzne načine ubijanja...


'Saw 6', trailer.

Komentari

Nema komentara.