Bond - dalje! Spiderman - stop! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Bond - dalje! Spiderman - stop!

Bond - dalje! Spiderman - stop!

23. Bond ima oscarom nagrađenog redatelja, a 4. Spiderman nikako da pronađe adekvatne suparnike.

z.m. 06.01.2010 1 komentara

Bond - dalje! Spiderman - stop!

Mendes, Sam Mendes režirat će Bonda, Jamesa Bonda. Pregovori su u tijeku, a snimanje se planira već za lipanj ove godine, kako bi se premijera filma mogla održati 2011. 

Bonda će po treći puta utjeloviti Daniel Craig, a scenarist Peter Morgan najavljuje šokantnu radnju. Sam Mendes je 2000. osvojio Oscara za režiju 'Vrtloga života' i otada je snimio još četiri filma - 'Put do uništenja', 'Guštere', 'Put oslobođenja' i 'Away We Go'. Nakon niza drama ovo će mu biti prvi akcijski film. 

'Tužna je moja sudbina...'

Franšiza Spidermana zapela je na četvrtom nastavku koji nikako da se pokrene s mrtve točke. Redatelj Sam Raimi i studio Sony ne mogu se složiti oko odabira negativaca. Raimi želi kao glavnog negativca kriminalca Vultura, dok studio inzistira na romantičnoj podradnji s zlikovkom Black Cat, kojoj bi se pridružio još jedan negativac.

Niz scenarista već je pokušao pronaći kompromis između studija i redatelja, ali bez ikakvog uspjeha. Zbog toga se stalno odgađa početak snimanja i pomiče zakazani datum premijere koji je prvotno planiran za 11. svibnja 2011.

Komentari
A: Det._Harry_Callahan 06.01.2010 Pogledaj profil

Što se Bonda tiče, nadam se kako će taj ''šokantni'' scenarij biti udarac u trbuh (u pozitivnom smislu) i osvježenje nakon lošeg QoS-a.
A s druge strane, boli me briga za Spider-Mana, treći dio bio je katastrofa nakon koje serijal više nije zanimljiv.