Drama, akcija, misterija - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Drama, akcija, misterija

Drama, akcija, misterija

Malick opet snima, Potter i 'Transformersi 3' stižu u 3D-u, Britanci se bave ropstvom, a Dan Brown ekranizira masone.

s.p. 04.02.2010 0 komentara

Drama, akcija, misterija

Kod komercijalnih filmova sada vrijedi pravilo: obavezno snimaj u 3D-u! Potvrđena je vijest da će sljedeći Harry Potter biti u 3D-u, pa i veliki Michael Bay pregovara s Paramountom i Lucasovim Industrial Light & Magic oko snimanja 'Transformersa 3' u 3D-u. Ipak, postoji i problem - već je određen datum premijere, a 3D konverzija zahtjeva dodatno vrijeme snimanja i obrade. Stoga će ili morati odustati od 3D robota ili odgoditi premijeru filma.

A nastavlja se i vječno snimanje nastavaka. Columbia je angažirala scenarista Stevena Knighta ('Ruska obećanja') da za film adaptira priču romana 'Izgubljeni simbol' Dana Browna. Glavni junak je harvardski simbolog Robert Langdon, koji je pozvan da otkrije najveću tajnu drevnih misterija koju krije piramida slobodnih zidara. Kao što to već znaju brojni čitatelji i gledatelji, riječ je o nastavku 'Da Vincijevog koda' pa opet očekujemo Toma Hanksa u glavnoj ulozi.


'Transformers 2' - da li bi bili bolji u 3D verziji?

Terrence Malick snima novi film! Redatelj-perfekcionist poznat je po tome da rijetko snima, a velike holivudske zvijezde stoje u redu samo da odigraju sporedne uloge. Zadnja vijest je da bi u njegovom još neimenovanom filmu trebali glumiti Javier Bardem, Olga Kurilenko, Rachel McAdams i Christian Bale s kojim je surađivao u 'Novom svijetu'. Film se predstavlja kao 'dirljiva i snažna ljubavna priča', a prije snimanja tog filma Malick treba dovršiti dramu 'Tree of Life' koja bi premijeru trebala imati u Cannesu.

Channel 4 ponovno okuplja autore 'Posljednjeg škotskog kralja' i snima dramu koja će se baviti užasima traffickinga. Scenarist Jeremy Brock i producent Andrea Calderwood opet surađuju kao i u 'Škotskom kralju', s tim da je ovaj put redatelj Gabriel Range, poznat po lažnom dokumentarcu 'Death of a President'. Glavna junakinja priče je djevojka iz Sudana koji otimaju iz sela i šalju u ropstvo u London, a ona se pokušava vratiti ocu u domovinu.

Komentari

Nema komentara.