Traileri sa Superbowla - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Traileri sa Superbowla

Traileri sa Superbowla

Pogledajte kako se bore Robin Hood i Princ Perzije, saznajte gdje se krije Čovjek-vuk i kakvu tajne krije otok Shutter.

s.p. 08.02.2010 0 komentara

Traileri sa Superbowla

Veliko finale američkog nogometa je odlična prilika filmskim kompanijama da promoviraju svoje filmove. Prošle godine su na Superbowlu emitirani traileri za 'Transformerse 2' i 'Star Trek', no ove godine fale najveći hitovi: akcijski spektakl 'Iron Man 2' i fantastični triler 'Inception'. Svejedno, ima tu trailera za sve i svakoga:

1.'The Wolfman', trailer

Ovaj Superbowl trailer je rađen za publiku koja voli muževnu akciju, pa 'Čovjek-vuk' izgleda kao pravi akcijski film. A za prave muškarce tu je i razgolićena Emily Blunt...

2. 'Robin Hood', trailer

'Gladijator' se preselio u Sherwood - a ovaj Robin Hood u novom filmu vodi prave bitke u šumi, na kopnu i na obali.

3. 'The Last Airbender', trailer

M. Night Shyamalanu ovaj spektakl je dobra prilika da konačno napravi jedan komercijalan film. 'The Last Airbender' je u naslovu trebao imati riječ 'avatar', a autori sanjaju da će barem dijelom ponoviti uspjeh svog 'imenjaka'.

4. 'Crazies', trailer

Ovo nije još jedan rimejk horora, već film koji se temelji na trileru Georgea Romera iz 1973. Nije riječ o klasičnim zombijima, ali epidemija ludila ima jednako efektne rezultate!

5. 'Princ Perzije: Pijesak vremena', trailer

Invazija Amerikanaca na Iran? A ne, ovaj 'perzijski film' je akcijska priča iz davnih vremena, 'Mumija' za nove generacije!

6. 'Otok Shutter', trailer

Novi Scorseseov triler po ovom traileru izgleda kao pravi horor - očekujte pravu gotsku priču o odbjeglim luđacima i mračnim tajnama!

Komentari

Nema komentara.