Nemoguća slagalica supervijesti - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Nemoguća slagalica supervijesti

Nemoguća slagalica supervijesti

Tom Cruise snima 'Nemoguću misiju 4', Nolan sprema trećeg Supermana i trećeg Batmana, a 'Slagalica strave' ide u mirovinu.

s.p. 10.02.2010 0 komentara

Nemoguća slagalica supervijesti

Potvrđeno je da će Tom Cruise glumiti u 'Nemogućoj misiji 4'! Neke glasine govorile su da će se njegov lik Ethan Hunt pojaviti samo nakratko, da promovira novog junaka serijala, no Cruise i dalje ostaje glavni glumac franšize. Potvrđeno je da će Cruise producirati film zajedno s J.J. Abramsom koji je angažirao scenariste 'Aliasa' Josha Applebauma i Andrea Nemeca da napišu scenarij za 'Nemoguću misiju 4'. Redatelj još nije određen, no snimanje bi trebalo početi u ljeto ove godine.

Superman će opet poletjeti - ako je vjerovati obećanjima iz Warner Brosa. Film neće biti nastavak filma 'Superman-Povratak', studio se okreće novom trendu 'osvježavanja franšize'. Još se ne zna da li će u film biti uključeni redatelj Bryan Singer i glumac Brandon Routh, ali se spominje ime Christophera Nolana koji bi trebao nadzirati cijeli projekt. Autor 'Viteza tame' trebao bi se pobrinuti da Superman ostvari superrezultat na kino blagajnama, no njegov glavni zadatak još uvijek je snimanje novog 'Batmana'. Zadnja vijest je da na scenariju Christopherov brat Jonathan Nolan, te David Goyer koji je zaslužan za priču 'Viteza tame'.

Ima li kraja serijalu 'Slagalica strave'? Ako je vjerovati koscenaristu 'Slagalice' Patricku Meltonu, sedmi nastavak bi mogao biti posljednji. 'Šestica' nije dobro prošla u kinima, pa se čini da će filmaši odustati od planiranog osmog dijela i završiti priču sa 'Sedmicom'. Melton najavljuje da će završni film povezati priče prethodnih šest nastavaka, a kraj će sigurno biti spektakularan jer se planira film - u 3D-u!

Komentari

Nema komentara.