Traileri bez tijela - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Traileri bez tijela

Traileri bez tijela

Robert Downey Jr. je opet 'čovjek od željeza', Jude Law ostavlja ljude bez organa, a Jeff Bridges živi kao virtualni junak bez tijela!

s.p. 10.03.2010 0 komentara

Traileri bez tijela

Nastavak 'Iron Mana' dostojno je predstavljen u novom traileru koji nas upoznaje s brojnim novim likovima. U 'Iron Manu 2' zločesti negativac je Mickey Rourke koji ima ruski naglasak i umjetne zube, a za borbu protiv Iron Mana ga oprema multimilijarder Sam Rockwell. Nemojmo zaboraviti ni Scarlett Johansson u sexy odjeći Crne udovice, a tu su još i Samuel L. Jackson koji vrbuje Iron Mana (Robert Downey Jr.) za nove zadatke, te Don Cheadle koji superjunaku nudi svoju pomoć. Onima koji vole 'Transformerse' sigurno će se svidjeti spektakularni oklopi i borbe od kojih frcaju iskre.


'Iron Man 2', trailer.

Futuristički akcijski triler 'Repo Men' promovira se krvavim trailerom koji pokazuje kako se vade organi. Glavni junak je Remy (Jude Law) koji se bavi poslom plijenidbe. I dok ostali ljude dužnicima plijene kuće i aute, Remy plijeni umjetne organe za koje ljudi nisu platili račune. Problem nastaje kada Remyju otkaže srce, pa mu Kompanija priskače u pomoć i ostavlja ga s umjetnim srcem i velikim dugom. Remy ne može platiti račun, pa sada njegov bivši partner Jake (Forest Whitaker) kreće u lov na Remyjevo srce...


'Repo Men', trailer.

'Tron: Nasljedstvo' je nastavak 'Trona', hita iz 1982. o znanstveniku (Jeff Bridges) koji ulazi u računalni svijet. U ovom filmu sin odlazi u potragu za ocem i završava u tom istom svijetu punom opasnih programa i gladijatorskih igara. 1980-ih je film o virtualnom računalnom svijetu izgledao futuristički, a danas izgleda zastarjelo. Zato je nastavak 'Trona' snimljen uz najmodernu tehnologiju i nudi jedan novi svijet: 3D svijet!


'Tron: Nasljedstvo', trailer.

Komentari

Nema komentara.