Praskozorje režira Van Sant ili Coppola?! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Praskozorje režira Van Sant ili Coppola?!

Praskozorje režira Van Sant ili Coppola?!

Za ekranizaciju četvrte knjige iz Sumrak sage angažirat će se veliko redateljsko ime: Gus Van Sant, Sofia Coppola ili Bill Condon!

s.p. 17.03.2010 0 komentara

Praskozorje režira Van Sant ili Coppola?!

Glasnogovornik redatelja Gusa Van Santa objavio je da filmaš sa studiom Summit pregovara o tome da li će preuzeti režiju 'Praskozorja' tj. 'Sumraka 4'. Osim ovog art redatelja, kao potencijalni režiseri 'Praskozorja' spominju se Sofia Coppola ('Izgubljeni u prijevodu'), te Bill Condon ('Komadi iz snova').

Glumica Kristen Stewart već je izjavila da je sretna s ovim izborom i kaže da bi bilo tko od tih redatelja ispao odličan. Za scenarij je opet zadužena Melissa Rosenberg, a pričalo se da će film biti snimljen u dva dijela, baš poput ekranizacije zadnjeg dijela Harryja Pottera.

Radnja knjige i filma za mnoge bi mogla ispasti kontroverzna - govori o intimnom odnosu različitih rasa (žena i vampir), a djelo sadrži i (SPOILER!) opise bolnog rađanja Belle koja je uspjela začeti s Edwardom. Filmovi iz ovog serijala su dosad zaradili preko milijardu dolara, a film 'Pomrčina' tek dolazi u kina pa očekujemo nove navale gledatelj(ic)a.

Komentari

Nema komentara.