CineStar uskoro i u Osijeku! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      CineStar uskoro i u Osijeku!

CineStar uskoro i u Osijeku!

Sljedeće godine CineStar otvara sedmi multipleks, i to u slavonskoj metropoli. Imat će 9 dvorana i nalazit će se u sklopu shopping centra Portanova.

filmski.net 29.03.2010 0 komentara

CineStar uskoro i u Osijeku!

Potvrđeno je da se u ožujku 2011. godine očekuje otvorenje sedmog multipleksa CineStarCineStar Osijek! CineStar Osijek prostirat će se na 2500 četvornih metara s 9 kino dvorana ukupnog kapaciteta od 1500 sjedala. Bit će to u potpunosti digitalno kino opremljeno digitalnim projektorima najnovije generacije tvrtke Christie koje uključuje čak četiri 3D dvorane.

CineStar Osijek nalazit će se u sklopu velikog shopping centra Portanova. Radi se o potpuno novom trgovačkom odredištu u Osijeku koji se nalazi svega pet minuta vožnje od glavnog osječkog trga. U Portanovi će buduće posjetitelje očekivati dva kata dućana koji sadrže više od 100 brandova i veliki hipermarket. CineStar će u novom osječkom multipleksu svim posjetiteljima darovati neograničeni besplatni parking.

Sve dvorane CineStara Osijek bit će opremljene prema CineStarovim Premium standardima, što podrazumijeva 'wall to wall' filmska platna, Dolby Digital Ex (6+1) i DTS vrhunske zvučne sustave te amfiteatarski raspored sjedala. Popularna sjedala za parove sačinjavat će dvadeset posto od ukupnog broja sjedala u pojedinoj dvorani.

CineStar Osijek godišnje planira prikazati više od 150 filmova, uključujući europske i hrvatske filmove. Do kraja 2010. godine Blitz-CineStar otvorit će još jedan multipleks: onaj u sklopu Arene Zagreb, koji će se sastojati od čak 10 kino dvorana, te pružati posjetiteljima ultimativan kino doživljaj. Tijekom 2011. godine, osim u Osijeku, Blitz-CineStar namjerava otvoriti multiplekse u Slavonskom brodu (CineStar Slavonski Brod – 5 dvorana, 520 sjedala) i Varaždinu (CineStar Varaždin – 6 dvorana, 800 sjedala).

Komentari

Nema komentara.