Povratak Jedija i Star Warsa - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Povratak Jedija i Star Warsa

Povratak Jedija i Star Warsa

George Lucas najavio je da će 2011. na Blu-Rayu izdati cijeli 'Star Wars' serijal, a kao teaser je pokazao - izbačenu scenu iz 'Povratka Jedija'!

s.p. 17.08.2010 0 komentara

Povratak Jedija i Star Warsa

Obožavatelji 'Ratova zvijezda' bit će sretni - sljedeće godine će svih 6 filmova iz serijala izići na specijalnim Blu-Ray izdanjima! Ta vijest predstavljena je na Star Wars konvenciji u Floridi, a najavio ju je George Lucas u društvu legendarnih glumaca iz serijala, Marka Hamilla i Carrie Fisher. Nakon toga slijedila je još jedna poslastica za fanove - mogli su vidjeti nikad prikazani isječak iz 'Povratka Jedija' u kojem Darth Vader poziva svog sina Lukea Skywalkera da se pridruži mračnoj strani Sile.


Izbačena scena iz 'Povratka Jedija'.

Ta kratka scena trebala je biti prva u filmu, ali je izbačena i moći će se ekskluzivno vidjeti u dodacima Blu-Ray izdanja. Na veliku žalost ljubitelja izvornih filmova Originalne trilogije, izgleda da se među bezbroj dodataka na disku neće naći i 'prave' kino verzije serijala, već samo izmijenjene verzije koje su već izišla na DVD-u i razljutile stare obožavatelje. Ipak, sigurni smo da će i ovaj put George Lucas odlično zaraditi na svojoj franšizi, a nadamo se da će većina novaca od zarade otići u najavljene humanitarne svrhe.

Komentari

Nema komentara.