Beavis i Butt-head: povratak otpisanih - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Beavis i Butt-head: povratak otpisanih

Beavis i Butt-head: povratak otpisanih

Dva napaljena, prištava, priglupa tinejdžera nakon 14 godina vraćaju se na MTV. Nadajmo se da nisu odrasli!

z.m.k. 04.02.2011 0 komentara

Beavis i Butt-head: povratak otpisanih

MTV je objavio da će ovoga ljeta 'uskrsnuti' svoj najpoznatiji show iz devedesetih, animirane epizode Beavisa i Butt-heada. Serijal se na MTV-u prikazivao od 1993. do 1997. i u trajanju od nekoliko minuta ismijavao spotove. Snimljeno je 200 epizoda, a dva tinejdžera postala su ikone pop kulture devedesetih.

1996. snimljen je i dugometražni film 'Beavis and Butt-Head Do America', a 2008. čak je i sam autor Mike Judge razmatrao mogućnost ponovnog oživljavanja serijala. Prištavci su se prošle godine pojavili u 'Jackass 3-D' filmu, a sada napokon stižu i na male ekrane.

beavis
Ovako bi izgledali danas, u svojim tridesetima.

Objavu o njihovom povratku proširio je preko svog Twitter profila nitko drugi nego megapopularni Justin Bieber koji je rekao da je veliki fan serijala. Zanimljivo, s obzirom da se tek rodio kad se serijal počeo emitirati. Možda  ovo 'kumovanje' mlađahnog Biebera ipak znači da se Beavis i Butt-head vraćaju u originalu, kao tinejdžeri, i da će se i dalje nemilosrdno obrušavati na samu srž MTV-ovog programa, koju danas više ne sačinjavaju glazbeni spotovi, nego glupasti reality showovi.

Časopis Esquire objavio je priču u kojoj nagađa što se svih ovih godina događalo s Beavisom i Butt-headom pa ovdje možete pročitati kako bi izgledalo da su njih dvojica zaista u međuvremenu odrasli, baš kao i njihova nekadašnja publika.

Komentari

Nema komentara.