Robin Wright prodaje sebe - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Robin Wright prodaje sebe

Robin Wright prodaje sebe

U filmu 'The Congress' glumica Robin Wright glumi glumicu Robin Wright koja postaje - digitalna glumica u vlasništvu studija!

s.p. 14.05.2013 0 komentara

Robin Wright prodaje sebe

Nakon genijalnog 'Valcera s Bashirom' u kojem je iznio svoju životnu priču, redatelj Ari Folman snimio je film o životu Robin Wright. Ili možda nije?


'The Congress', trailer.

Izišao je trailer za 'The Congress' u kojem se Ari Folman poigrava s imidžom slavne glumice, i to u kontekstu znanstveno-fantastične priče. Robin Wright tumači glumicu Robin Wright koja nema puno posla, pa pristaje na čudni angažman - prodat će sebe u digitalnoj verziji! Nakon što je studio u potpunosti skenira, smije ju koristiti kao digitalnu glumicu na način kako želi, a njoj je do kraja života zabranjeno glumiti i ne može na bilo koji način utjecati na svoje digitalno 'ja'.

Scenarij za ovu zanimljivu priču napisao je Folman prema motivima romana 'Futurološki kongres' slavnog Stanislawa Lema, a dobra vijest je da je glazbu za Folmanov film opet napisao Max Richter. U ovom igrano-animiranom filmu osim Robin Wright nastupaju još i Harvey Keitel, Paul Giamatti, Jon Hamm, Danny Huston i Kodi Smit-McPhee, a premijera filma bit će 16. svibnja na predstojećem kanskom festivalu.

Komentari

Nema komentara.