'Priče iz davnine' na SFeraKonu! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      'Priče iz davnine' na SFeraKonu!

'Priče iz davnine' na SFeraKonu!

SFeraKon predstavlja crtiće Helene Bulaje koja će se i osobno predstaviti publici!

Siniša Paić 13.05.2016 0 komentara

'Priče iz davnine' na SFeraKonu!

Veliko nam je veselje najaviti da će SFeraKon u subotu, 14. svibnja posjetiti i Helena Bulaja Madunić, međunarodno priznata hrvatska multimedijska umjetnica i filmska redateljica. Helena je 2000. godine pokrenula jedan od najuspješnijih hrvatskih multimedijskih projekata, animiranu i interaktivnu obradu bajki iz zbirke 'Priče iz davnine', I. B. Mažuranić.

Projekt je predstavljen na više od 30 međunarodnih konferencija i festivala te je osvojio brojne ugledne nagrade i priznanja poput onih na festivalu FlashForward 2002. u San Franciscu, na Lucca Comics&Games 2004, na Međunarodnom festivalu obiteljskog filma 2007. godine u Hollywoodu…

Na SFeraKonu će nam ispričati zanimljivosti vezane uz svoje projekte te ujedno zašto sljedeći tjedan ponovo odlazi u Cannes i što nas to čarobno iz njezinog animiranog labaratorija očekuje iduće godine. Helena je SFeraKonu također ustupila prikazivanje animiranih filmova iz serijala 'Priče iz davnine'”, pa provjerite u satnici kada i gdje možete uživati u njezinim crtićima.

Više o Heleninim projektima pogledajte na: http://www.helenabulaja.net/

Komentari

Nema komentara.