Još robota! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Još robota!

Još robota!

Nikad dovoljno umjetne inteligencije, barem na filmu. Predstavljamo vam novi crtić - 'Robots'.

k.j. 30.09.2004 0 komentara

Još robota!

Tek što smo se opravili od Willa Smitha u ulozi Ja, robot – ti Džejn, dolazi nam novi film sa računalno animiranim robotima, samo što u ovom nema zavjere protiv ljudi i svi će, uglavnom, biti nešto veselije raspoloženi. Ispod kape 20 Century Foxa, a pod direktorskim palicama Carlosa Saldanhae i Chrisa Wedgea skriva se sci-fi animirana komedija 'Robots'.

Ono što nam daje nadu u dobar film je činjenica da ga radi dio ekipe koja je radila proslavljeni 'Ice Age', a ne škodi niti kvalitetan popis glumaca koji sinkroniziraju mehanička bića – tu su, među ostalima Ewan McGregor, Halle Berry, Mel Brooks, Greg Kinnear i Robin Williams… Očekujemo dobru zezanciju.

Radnja se odvija na planeti koja je u potpunosti naseljena robotima, a priča se o malom geniju Rodneyu (Ewan McGregor) koji ima san, a to je ljepši svijet za robote. Naravno, u realizaciji snova ometa ga zločesta korporacija, njen tiranin i izumitelj Big Weld kojeg glumi Mel Brooks, a niti seksi korporativna robotica Cappy (Halle Berry) mu baš u tome ne pomaže. Hm, priča baš i nije nešto, barem ne u ovoj fazi.

No, ono što i sami možete zasada provjeriti je kvaliteta animacije, a to ćete učiniti tako da kliknete na Yahoo Movies i pogledate trailer. Što se dizajna i tehničke strane animacije tiče, priznajemo da smo poprilično objektvni. Film je za američki kino repertoar zakazan za 11. ožujka  2005. godine.

Komentari

Nema komentara.