Toto, mislim da više nismo u Kanzasu - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Toto, mislim da više nismo u Kanzasu

Toto, mislim da više nismo u Kanzasu

Roboti, paralelni svemir, događanja u drugim dimenzijama, računala koja razmišljaju svojom glavom... Ni Dorothy više nije skroz normalna.

k.j. 20.10.2004 0 komentara

Toto, mislim da više nismo u Kanzasu

Televizijska mreža Sci Fi Channel najavila je produkciju četverosatne miniserije inspirirane fantasy klasikom 'Čarobnjak iz Oza' (1939). Ono što je u cijeloj priči novo je dodatak SF začina klasičnoj priči. Čini se da je 'Ghost in the Shell' napravio svoje, svi žele filmove i serije s paralelnim stvarnostima.

Sci Fi Channel potpisao je partnerski ugovor sa Stevenom Longom Mitchellom i Craigom Van Sickleom, koji će realizirati seriju naslovljenu 'Tin Man'. Osim razvoja serije, spomenuta gospoda napisala su i scenarija za istu. Dakle, priča: mlada djevojka Dorothy naći će se u alternativnom svemiru, u kojem, naravno, ništa nije onakvim kakvim se čini. Zarobljena je na mjestu nazvanom the Outer Zone (O.Z., kužite?), egzotičnoj i etnički šarolikoj zemlji kojom vladaju čuvari zakona zvani 'Tin Men', iliti limeni ljudi. Dorothy, naravno, traži put kući, a na tom putu susreće trojicu čudaka koji joj se pridružuju u avanturi života.

Neklasičan početak, klasičan završetak, još nas samo zanima metoda realizacije, no računala će očito ovdje imati veliku ulogu. Televizija Sci Fi Channel poznata je po produkciji SF i fantasy programa pa se nadamo da će im i ovaj projekt uspjeti. Hm, nigdje se ne spominje Toto... valjda je i on negdje u priči, jer bez njega to nije to.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.