Nezaustavljiva Pamela - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Nezaustavljiva Pamela

Nezaustavljiva Pamela

Kakva li je veza između najpoznatijeg američkog animatora i najslavnije reklame za plastične operacije???

d.g. 03.03.2005 0 komentara

Nezaustavljiva Pamela

Zvuči nesuvislo, ali u stvarnosti je, izgleda, upravo takva kombinacija dobitna. Naime, riječ je o autoru gomile superpoznatih 'Marvelovih' superheroja (poput Spidermana, Hulka, X- Man ili Fantastične četvorke) Stanu Leeu i filmskoj/ TV/ Playboy/ home-video zvijezdi Pameli Anderson.

Potonja je nakon naprasnog prekida snimanja visokokvalitetnog serijala 'V.I.P.' (razlog je iznenadni bankrot producentske kuće) i kraćeg perioda razmišljanja o budućim planovima, odlučila uletjeti u nešto potpuno drugačije od ičega što je do tada radila. Na neki neobjašnjiv način spojila se sa Stanom i zajedno su proizveli animirani serijal nazvan 'Stripperella' koji je proharao televizijskom kućom 'Spike TV'. Kako očito i ovdje ima malo sočnijeg materijala nepodobnog cenzorskim zahtjevima američke TV inkvizicije, nedavno je izdan DVD sa cijelom prvom sezonom i, što je posebno naglašeno, NECENZURIRAN!!!

Ma koliko se činilo nesuvislo, prema karakterizaciji likova i sinopsisima, ovo izgleda kao vrlo ležeran i prilično zabavan proizvod. Draga nam Pamelica glumi lik striptizete koja u slobodno vrijeme spašava svijet svojim supermoćima, a konspirativno ime joj je Erotica Jones! Uz 'super-kosu' kojom leti, koristi i borilački zahvat 'Scissor-ella' kojim pomoću svojih bedara nokautira negativce. Najzanimljiviji su ipak gadgeti koji su joj na raspolaganju, onaj skriven u dekolteu služi kao detektor laži, a kada joj zavibrira pirsing u pupku znači da se sprema nekakvo zlo, ali najbizarniji od svih je ipak onaj ispod jezika koji služi kao digitalni scanner, a njime se mogu uploadati i fotke na kompjuter.

Kao što vidite, ima i likova koji nemaju sise rastegnute do .ebiga

Na njezinoj strani su likovi poput Persephone koja je također striptizeta u 'The Tender Loins', a izlazi sa sijamskim blizancima ili Giselle koja je striptizeta tek tako, više radi umjetnosti plesanja. Vjerujem da je nepotrebno naglasiti da su svi ženski likovi prilično 'obdareni' i naravno prikladno, spontano raskopčani!

Negativci su posebno domišljati, a među njihovim redovima se našlo i relativno poznatih imena. Tako možda najbizarnijeg među njima glumi Andy Dick (MTV-ijevski 'asshole' zabavljač i komičar), on je 'The Werebeaver' iliti dabar, gigantski dabar koji terorizira grad i uništava skladišta drva, a progrizao je i cijeli drveni puhački orkestar filharmonije. Tu je i 'The Bridesmaid ' (Kathy Griffin) koja juri od svadbe do svadbe i otima mladoženje u želji da se uda prije svoje četrdesete ili najironičniji 'Doctor Cesarian' koji je ustvari diabolični plastični kirurg, a najviše mrzi manekenke te im za vrijeme operacije umeće 'zle' implantante u grudi (u originalu 'booby trapped) koji naknadno eksplodiraju po cijelom gradu...

Kako je napravljena i druga sezona, izgleda da je ovakav tip autoironije i ležernijih superjunaka privlačan Amerikancima, ali realno, tko bi od njihove, ali i naše, tinejdžerske populacije odolio Pameli ma kakva ona bila. Stoga svi koji su zainteresirani za ovaj uradak (iz umjetničkih razloga, nadasve) mogu ga naručiti na Amazonovim stranicama.

Komentari

Nema komentara.