Kratki Disneyevci na iTunesu - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Kratki Disneyevci na iTunesu

Kratki Disneyevci na iTunesu

Disney je odnedavno omogućio legalno skidanje svojih klasičnih kratkih radova s interneta, a sve zahvaljujući iTunesu.

i.p. 21.03.2006 0 komentara

Kratki Disneyevci na iTunesu

Desetak kratkih Oscarom nagrađenih animiranih klasika Disney studija odnedavno možete legalno skinuti sa Apple's iTunes Music Store-a uz pomoć iTunesa po cijeni od $1.99. na svoj ipod ili računalo. Na takav potez su se Disneyevci odlučili, jer su zaključili da na taj način mogu doprijeti do još šireg kruga publike.

U ponudi se za sada nalaze 'Building a Building' (1933), 'The Three Litlle Pigs' (1933), 'The Old Mill' (1937), 'Brave Little Tailor' (1938), 'Ferdinand the Bull' (1938), 'Good Scouts' (1938), 'The Tortoise and the Hare' (1935), 'The Ugly Duckling' (1939), 'The Pointer' (1939) i 'How To Play Football' (1944).

Do ljeta bi se u ponudi od klasika još trebali pojaviti  'Der Fuehrer's Face' (naslovna), kratki animirani film iz 1943. i 'Destino' iz 1946. godine kojeg je napravio sam Disney u suradnji s velikom slikarom Salvadorem Dalíjem. Uz klasike iz 30-ih i 40-ih godina u ponudi će se pojaviti i noviji kratki Pixarovi 3D crtići; 'For the Birds', 'Geri´s Game', 'Mike´s New Car' itd.

Uz mogućnost skidanja spomenutih filmova s interneta, Disneyevci će izdati i DVD box s istim filmovima, tako da svi oni koji ne posjeduju ipod ne bi ostali zakinuti za uzitak u  bezvremenskim klasicima.

Ako već imate instaliran iTunes, tada jednostavno kliknite ovdje i skinite si spomenute filmove na vaše ipodove i računala. Ako pak nemate software koji je potreban, možete ga besplatno nabaviti sa Apple.com-a za PC i za Mac.

Komentari

Nema komentara.