Animirani Spiderman na DVD-u - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Animirani Spiderman na DVD-u

Animirani Spiderman na DVD-u

Suvremena animirana serija o čovjeku-pauku (onu staru ćemo teško danas vidjeti na komercijalnim postajama) sigurno je zaslužila da doživi i DVD izdanje.

21.01.2004 0 komentara

Animirani Spiderman na DVD-u

Svih 13 epizoda iz emitirane sezone nalazi se na izdanju pod generičkim naslovom "Spider-Man - The Animated Series", ali osim njih na dva DVD diska nalazi se i obilje dodatnih sadržaja. Svaka epizoda ima komentar jednog člana stvaralačke ekipe, a među njima su Adu Paden, Stan Lee i Harris.

Tu je i gomila podataka o Spidermanu, pokusne snimke, klasični "The Making of", detalji o animaciji, izrada modela, glazba za seriju i njeni kompozitori, artwork i DVD-ROM sa softverom Character Modeler. Izdanje je pod kapom kuće Columbia TriStar Home Ent., a može se kupiti po cijeni od 29.95 $.

Mainframeova računalno animirana serija o čovjeku-pauku donosi nove zavrzlame i dogodovštine Petera Parkera, ovaj put na koledžu. Scenarist i producent je Michael Bendis, čovjek koji je radio strip "Ultimate Spider-Man", a glas naslovnom liku posudio je Neil Patrick Harrisa.

Komentari

Nema komentara.