Simpsonovi dolaze - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Simpsonovi dolaze

Simpsonovi dolaze

Uskoro će se započeti rad na dugometražnom filmu o najpoznatijoj animiranoj obitelji - Homeru, Marge, Lisi, Bartu i Maggie. Oni su, naravno, 'The Simpsons'!

10.02.2004 0 komentara

Simpsonovi dolaze

Producent i scenarist ovog dugovječnog crtanog showa Mike Reiss je u intervjuu za DVD Fanatic otkrio planove vezane uz prvi dugometražni film o Simpsonovima. O tom se projektu već dugo pričalo i nagađalo, no usprkos velikoj popularnosti serije, on nije nikada realiziran.

Mike Reiss je naglasio kako ekipa okupljena oko 'The Simpsons' nije željela jednostavno spojiti tri epizode i od njih napraviti film, nego su htjeli napraviti nešto novo i još neviđeno, što je svakako veliki izazov. Film 'The Simpsons' bi se trebao pojaviti u kinima negdje tijekom 2006. godine.

Ideja o filmu postoji već trinaest godina, od druge sezone televizijskog prikazivanja. Sada je, napokon, FOX odlučio definitivno poraditi na tom projektu. Reiss je nagovijestio kako postoji konačna ideja za film koja je vrlo različita od same serije: 'Znate, poput filma 'South Park', jednostavno je veća, duža, produljenija verzija showa.'

No, ništa od detalja se zasad ne smije saznati, što je argumentirao činjenicom kako ni njegova žena ne zna ništa više. DVD Fanatic je s Reissom razgovarao povodom izlaska novog DVD izdanja serije, a cijeli intervju možete pronaći na njihovoj stranici.

Komentari

Nema komentara.