Bože, blagoslovi Ozzyja Osbournea! - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Bože, blagoslovi Ozzyja Osbournea!

Bože, blagoslovi Ozzyja Osbournea!

Legendarni pjevač 'Black Sabbatha' i zvijezda realityja dobio je film koji otkriva kako se borio sa svojom mračnom stranom.

s.p. 26.04.2011 0 komentara

Bože, blagoslovi Ozzyja Osbournea!

Ovog vikenda na Tribeca Film Festivalu održana je premijera filma o Ozzyju Osbourneu, dokumentarca 'God Bless Ozzy Osbourne'. Iako je film koproducirao njegov sin Jack, nije riječ o glorifikaciji kontroverznog glazbenika već o priči koja se dotiče i njegovih mračnih strana.

Priča filma počinje prikazom Ozzyjevog siromašnog djetinjstva, a kako sam Ozzy kaže, 'ništa mu se nije događalo u životu sve dok nije čuo Beatlese!' Onda se zainteresirao za glazbu, pojavio na audiciji i - ostalo je legenda! 


'God Bless Ozzy Osbourne', teaser.

Kao pjevač Black Sabbatha promovirao je heavy metal, ali i krajnje neodgovorno ponašanje. Ubijao se od alkohola, tableta i droge, te je u takvom stanju zubima rezao glave šišmišu, a znao je tući i svoju drugu suprugu i menadžericu Sharon.

Na kraju se proslavio i predstavio MTV generaciji u reality showu 'Osbourneovi', gdje se pojavio i ostatak njegove obitelji, koja u dokumentarcu iskreno priča o godinama zanemarivanja. U takvom roditeljskom okružju nije ni čudno da su se i Ozzyjeva djeca Kelly i Jack počela drogirati.

Jack se na kraju ipak 'skinuo' s droge i alkohola, pa je tako pružio pozitivan primjer i motivirao Ozzyja koji je navodno već godinama čist i trijezan, pa je konačno dobio i vozačku dozvolu. Sve to možete saznati u ovom filmu kojeg su režirali Mike Piscitelli i Mike Fleiss, a uz Božji blagoslov, možda ga vide i naši gledatelji!

Komentari

Nema komentara.