DORF! - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      DORF!

DORF!

Vinkovačka fešta rock dokumentaraca počinje 8.3.. Karata više nema, ali organizatori najavljuju skorašnju reprizu u Slavoniji, a potom i u Zagrebu.

p.h. 07.03.2007 0 komentara

DORF!

Sutra, 08.03. u vinkovačkom Gradskom kazalištu Joza Ivakić počinje Festival dokumentarnog rock filma DORF '07.
 
U programu festivala koji traje do traje do 12.03. moći ćete pogledati 14 filmova iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, te SAD-a, koje smo najavili ovdje.

Bit će upriličena i 2 koncerta u caffe baru Plus ('Septica' i 'My Buddy Moose'), izložba rock fotografije, te još nekoliko popratnih događaja koje provjerite na službenim stranicama.

Jedini i ne baš sitni problem je, saznajemo na službenom siteu, da karata više nema. Ali kako to uvijek i na svakom festivalu biva, 10-tak minuta nakon početka, ulaze svi živi i mrtvi sa ili bez karte, pa prosurfajte po njihovom programu i ako budete dovoljno uporni, možda vas puste. Ako ni to ne upali, DORF najavljuje skore reprize programa, prvo u Slavoniji, a potom u Zagrebu.

Osim toga DORF se ove godine diči i humanitarnim karakterom, pa će svatko tko na fešti kupi bedž DORF-a pridonijeti plemenitom cilju - kupnji stana u Zagrebu namijenjenog djeci s karcinomom.

Komentari

Nema komentara.