Casanova zavodi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Casanova zavodi

Casanova zavodi

Siennu Miller, koja je u vezi s Judeom Lawom, uskoro će u filmu 'Casanova' zavoditi Heath Ledger koji više nije u vezi s Naomi Watts.

04.05.2004 0 komentara

Casanova zavodi

Ah, ti glumci! Njihove međusobne veze i poznanstva, ljubavne trokute i četverokute zaista nije lako pospajati. No, u ovoj priči vam ne donosimo još jedan sočni holivudski trač, nego jednu, zasad bezazlenu, filmsku suradnju. Kažemo 'zasad' jer teško je povjerovati da se na setu filma o najslavnijem ljubavniku i zavodniku svih vremena neće začeti neka nova, vruća glumačka romansa.

Casanovu će glumiti mladi Australac Heath Ledger koji je u privatnom životu nedavno okončao dvogodišnju vezu s glumicom Naomi Watts (za detalje klik). Bivša manekenka Siena Miller, glumiti će djevojku koja je imuna na sve Casanovine zavodničke čari. Vidjet ćemo koliko dugo. Siena je u svijetu filma zasad poznata samo kao djevojka Judea Lawa, a svoj debi na kino ekranu imati će tek u nadolazećem remakeu komedije 'Alfie' o kojoj smo također pisali.

Film će se snimati krajem ljeta u 'najromantičnijem gradu na svijetu', u Veneciji. Ah, vrući, lijeni ljetni dani, zavodljiva atmosfera renesanse, hormoni i 'miomirisi' kanala i zraku… Dobitna kombinacija za još jedan film nad kojim će uzdisati nježna srdašca!

Komentari

Nema komentara.