Borat je Freddy Mercury - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Borat je Freddy Mercury

Borat je Freddy Mercury

Sacha Baron Cohen dobio je ozbiljnu ulogu - glumit će slavnog pjevača i frontmena Queena u biografiji prema scenariju Petera Morgana.

Siniša Paić 17.09.2010 0 komentara

Borat je Freddy Mercury

Na koga Vam liči Borat s onim svojim brkovima? Možda na - Freddyja Mercuryja? Izgleda da su to primijetili i producenti biografskog filma o pjevaču Queena Freddyju Mercuryju jer su glavnu ulogu dali Sachi Baronu Cohenu koji se i prije spominjao kao kandidat za tu ulogu. Riječ je o prvom filmu posvećenom pokojnom glazbeniku, film će se baviti slavnim godinama Queena i neće pokazivati Mercuryjeve zadnje dane, kada je bolovao od AIDS-a.

Scenarist filma je Peter Morgan koji se i inače specijalizirao za pisanje biografija ('Kraljica', 'Frost/Nixon'), a za film su otkupljena i prava na izvođenje hitova Queena kao što su 'Bohemian Rhapsody', 'We Will Rock You', 'We Are the Champions'. Još nije poznato hoće li se u filmu puštati originalne snimke Queena ili će Sacha Baron Cohen (koji je nastupio u mjuziklu 'Sweeney Todd'!) stvarno zapjevati poput Freddyja. Nadamo se da, ako i zapjeva, to neće zvučati poput Borata!

Komentari

Nema komentara.