Sumrak Crvenkapica - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Sumrak Crvenkapica

Sumrak Crvenkapica

Redateljica 'Sumraka' snimila je film o djevojci zaljubljenoj u vukodlaka - a glavna junakinja je Crvenkapica koja ne izbjegava seks!

s.p. 17.11.2010 0 komentara

Sumrak Crvenkapica

Nakon 'Sumraka' više se ne mogu nabrojati romantični filmovi i serije o vampirima - pa je filmašima preostalo da snimaju 'vučje romanse'! Catherine Hardwicke, poznata kao redateljica prvog, izvornog 'Sumraka', snimila je darkersku verziju 'Crvenkapice' ('Red Riding Hood') u kojoj je vuk jako sexy.


'Red Riding Hood', trailer.

U glavnoj ulozi je mlada zvijezda Amanda Seyfried koja tumači predivnu Valerie koja je rastrgana između dva muškarca. Voli mladog Petera, ali su njezini roditelji dogovorili brak s bogatim Henryjem. Istovremeno, vukodlak napada njihovo selo i ubija Valerienu sestru. Seljaci dovode lovca na vukodlake, oca Solomona koji ih upozorava da bi čovjek-vuk mogao biti netko iz sela. Vukodlak sve i više napada, a Valerie počinje sumnjati da je riječ o osobi koju voli, pa joj prijeti sve veća opasnost...

Sudeći prema traileru, ova Crvenkapica ne živi u celibatu, pa možete očekivati scene koje nisu za malu djecu. Osim sa 'Sumrakom', neki već uspoređuju film i s 'Okusom krvi', no vjerojatno će biti izbačene sve eksplicitnije scene, tako da 'Crvenkapicu' mogu pogledati i mlađi gledatelji. Od slavnih glumaca nastupaju još i Gary Oldman, Virginia Madsen, Lukas Haas, te Julie Christie u ulozi Bake. Premijera filma očekuje se u ožujku 2011.

Komentari

Nema komentara.