Vivaldijeve seksi biografije - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Vivaldijeve seksi biografije

Vivaldijeve seksi biografije

O slavnom skladatelju snimaju se dva filma koja će se baviti njegovim umjetničkim, svećeničkim i ljubavničkim aktivnostima.

s.p. 30.05.2011 0 komentara

Vivaldijeve seksi biografije

Veliki skladatelj Antonio Vivaldi dobit će čak dva filma posvećena njegovom životu i karijeri. Prvi će režirati Boris Damast, snimanje počinje u rujnu, a odvijat će se u Veneciji, Brugesu, Mađarskoj i Njemačkoj.

U filmu bi trebali glumiti Claire Foy i Max Irons, a u tijeku su pregovori sa zvijezdama kao što su Neve Campbell, Jacqueline Bisset, Elle Fanning, Tom Wilkinson, Sebastian Koch i Alfred Molina. Priča će se baviti zanimljivim Vivaldijevim projektom - uvježbavao je orkestar koji se sastojao od kćeri kurtizana i trebao je svirati Papi u čast.

Drugi film trebala bi režirati meksička redateljica Patricia Riggen, a za uloge su navodno zainteresirani Jessica Biel, Ben Kingsley, Luke Evans i ugledni violinist David Garrett. Ovaj film fokusirat će se na Vivaldijevu karijeru svećenika koja se ukrštala s njegovim skladateljskim, ali i ljubavničkima aktivnostima. Očito je da će u oba filma biografija skladatelja biti začinjena i s malo erotike...

Komentari

Nema komentara.