Najseksi žene iz filmova - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Najseksi žene iz filmova

Najseksi žene iz filmova

Na listi najseksipilnijih filmskih junakinja nalaze se i putena Jessica Rabbit i žilava Lara Croft i mračna Lisbeth Salander - za svakoga ponešto!

s.p. 08.02.2012 0 komentara

Najseksi žene iz filmova

Objavljena je lista najsexy junakinja filma - opet sve vrvi od akcijskih heroina u uskim trikoima! 25 junakinja s liste birali su sami čitatelji, koji očito preferiraju samo holivudske filmove, a mi smo izdvojili 10 najpoznatijih cura s nje:

Lara Croft (Angelina Jolie) - 1. mjesto
Lara Croft je možda počela kao junakinja za mlade, ali uska majica na velikim grudima donijela joj je i brojne odrasle obožavatelje.

Jessica Rabbit (glas Kathleen Turner) - 2. mjesto
Ne želimo diskriminirati crtane junakinje pa na listi imamo i Jessicu Rabbit koja je možda animirana, ali je svejedno prava gospođa zečica kojoj ne gledamo u uši nego u bujne grudi.

Catwoman (Michelle Pfeiffer) - 3. mjesto
Ova osvetnica ima predivan crni kostim koji dobro ističe njeno mačkasto tijelo, a tek kada ju čujete kako mijauče... Ljubiteljima S/M fetiša će se dodatno svidjeti to što voli bičevati muškarce.


Catwoman u 'Batman se vraća'.
    
Hermione Granger (Emma Watson) - 8. mjesto
Je li uopće legalno imati Hermionu na ovoj listi? Ne znamo je li to moralno, ali bezbroj dječaka i odraslih momaka odrastalo je gledajući kako se razvija ova čarobnjakinja koja baš lijepo izgleda u školskoj uniformi...

Vesper Lynd (Eva Green) - 9. mjesto
Eva Green bi izgledala sexy i da čita telefonski imenik, a uloga Vesper Lynd je bila kao stvorena za nju - dugo nismo vidjeli tako pametnu, sarkastičnu i jaku Bondovu curu.

Catherine Tramell (Sharon Stone) - 14. mjesto
Najveća junakinja erotskih trilera. Ne nosi gaćice, puši i kad je zabranjeno, a vjerojatno i ubija šiljkom za led, no muškarci ju svejedno obožavaju.

Satanica Pandemonium (Salma Hayek) - 15. mjesto
Ova plesačica pleše 'od sumraka do zore' odjevena u sexy bikini koji otkriva bujno tijelo, a ako ste dobri - dopustit će vam da joj ližete nožne prste. Ay, Caramba!


Ples sa zmijom Satanice Pandemonium u 'Od sumraka do zore'.

Lisbeth Salander (Noomi Rapace/Rooney Mara) - 16. mjesto
Najopasnija hakerica svih vremena voli i muškarce i žene, dominira u krevetu, a kad se skine možete brojati piercinge i tetovaže koje ima po cijelom tijelu...

Mystique (Rebecca Romijn) - 17. mjesto
Mystique je mutantica koja se može transformirati u bilo koje tijelo, no muškarci najviše vole njezin prirodni izgled - kada je odjevena samo u plavu boju!

Barbarella (Jane Fonda) - 20. mjesto
Za ljubitelje starijih filmova imamo i najerotičniju junakinju u cijelom svemiru, barem u doba ludih 1960-ih. Barbarella se zna svlačiti i kad nema gravitacije, a omiljeni stroj joj je - Orgazmotron!

Izvor: Empire

Komentari

Nema komentara.