Movieplex postaje Cineplexx! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Movieplex postaje Cineplexx!

Movieplex postaje Cineplexx!

Kino Movieplex prestaje s radom, a umjesto njega na istom mjestu počinje raditi Cineplexx Centar Kaptol!

s.p. 24.04.2012 0 komentara

Movieplex postaje Cineplexx!

Cineplexx otvara još jedno kino, i to u centru Zagreba, u trgovačkom centru Centar Kaptol! Riječ je o bivšem Movieplexu koji će s kompletnim preuređenjem završiti tijekom ovoga tjedna i već od nedjelje, 29. travnja, otvoriti svoja vrata pod imenom Cineplexx Centar Kaptol! Ovo će biti već četvrti Cineplexxov multipleks u Hrvatskoj, a trideset i četvrti ukupno u našoj regiji!

Kino će se kompletno preurediti, od predvorja koje će krasiti službene Cineplexx boje pa sve do samih dvorana koje će biti opremljene najmodernijom digitalnom 3D tehnologijom i najudobnijim sjedalima prema Cineplexxovim standardima.

Tako će kino Cineplexx Centar Kaptol dobiti pet vrhunskih dvorana ukupnog kapaciteta 983 sjedala (od čega će 58 biti posebna VIP sjedala), prostrano predvorje s odvojenim blagajnama za kino ulaznice i koncesije, a sve će dvorane biti opremljene i najsuvremenijim digitalnim projektorima koji će omogućavati uživanje u najnovijim filmskim hitovima snimljenim u spektakularnoj 3D tehnologiji.

Kino Movieplex prvi put je otvoreno u svibnju 2008. godine i do danas se profiliralo u kino namijenjeno publici svih kategorija – od najmlađih do onih najstarijih i najzahtijevnijih. Sa svojim konstantno drugačijim kino repertoarom od ostalih multipleksa, Movieplex je rado posjećeno kino za sve one koji, pored filmskih blockbuster naslova, uživaju i u malo drugačijem kino programu. Novi Cineplexx Centar Kaptol će nastaviti s takvom praksom pa će budući kino gledatelji, uz redovan program filmskih hitova i dalje moći uživati u posebnim programima kao što su revija Filmomanija, ZagrebDox, revija s Motovunskog filmskog festivala, Animafest, prijenosi uživo koncerata, opera, baleta i ostalog.

Uz gore navedene nove, najudobnije dvorane, potpuni 3D doživljaj, iznimnu kvalitetu slike na velikom platnu i bogatu ponudu najpoznatijih filmskih naslova za svačiji ukus, Cineplexx Centar Kaptol donosi i brojne druge pogodnosti za svoje posjetitelje. Među njima su i program sakupljanja nagradnih bodova, kartice za vjernost, nagradne igre, razne promocije, posebni programi tijekom obiteljskih dana (Family Day), poseban dan u mjesecu za posjetiteljice (Ladies Night), besplatan parking, najsuvremenija web stranica za rezervaciju karata i detaljan pregled kino programa te još mnogo toga.

Komentari

Nema komentara.