Snima se film 'Larin izbor' - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Snima se film 'Larin izbor'

Snima se film 'Larin izbor'

Larin izbor je očit - nakon TV serije nastupit će i na filmu!

s.p. 26.04.2012 0 komentara

Snima se film 'Larin izbor'

Dnevnik.hr objavio je da serija 'Larin izbor' dobiva i svoj film. Na lokacijama Splita, Kaštela i Korčule počeo se snimati film 'Larin izbor' koji se nastavlja na prvu sezonu i donosi niz raspleta, a konačno će razriješiti i sukobe koje gledatelji iščekuju cijelu sezonu.

Glumica Doris Pinčić otkrila je: 'Dogodit će se jedan veliki zaokret, Lari pogotovo. Velika promjena. Tako da mislim da će svima biti zanimljivo vidjeti je u tom drugom izdanju'. Njezin partner iz serije Stefan Kapičić dodao je: 'Film počinje par godina kasnije, svi likovi su u novim situacijama a onda će nas jedna velika stvar spojiti'.

Mladi glumac Filip Jurčić najavio je: 'Prevrtljivi Dinko ponovno će se pobrinuti da Lara i Jakov ne spavaju mirnim snom, a dogodit će se i konačan obračun dvojice braće - Dinka i Jakova. Oni koji misle da ću se jako srediti razočarat će se'.

Uz dobro poznate glumce pojavljuju se i neki novi kao što su Špiro Guberina i Miraj Grbić (poznat kao Čombe iz serije 'Lud zbunjen normalan') koji će u filmu 'Larin izbor' glumiti negativca. Redatelj filma je Tomislav Rukavina, dok scenarij potpisuju Branko Ružić, Jelena Popović-Volarić i Milo Grisogono.

Komentari

Nema komentara.