Kako su (u)lovili Osamu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kako su (u)lovili Osamu

Kako su (u)lovili Osamu

Trailer za film o lovu na Osamu Bin Ladena - pogledajte tko je i kako uhvatio najtraženijeg terorista na svijetu!

s.p. 08.08.2012 0 komentara

Kako su (u)lovili Osamu

Izišao je trailer za kontroverzni film o potrazi za Osamom bin Ladenom, triler 'Zero Dark Thirty'. Redateljica Kathryn Bigelow snimila je film prema scenariju novinara Marka Boala (koji je za Bigelow napisao i scenarij 'Narednika Jamesa'), a film je izazvao polemike jer je otkriveno da su američke vlasti omogućili redateljici pristup strogo povjerljivim dokumentima. Opozicija je optužila predsjednika Obamu, koji je vodio operaciju koja je dovela do Osaminog ubojstva, da želi iskoristiti film za predstojeće predsjedničke izbore.


'Zero Dark Thirty', teaser.

Filmaši su na to odgovorili da u filmu neće biti predsjednika Obame jer je film posvećen brojnim 'anonimnim herojima' koji su sudjelovali u lovu na Osamu. Najavljuje se preko 100 likova u filmu koji će pokazati što su radili špijuni, terenski agenti, analitičari, dužnosnici i specijalci, a bit će prikazane i akcije neprijatelja.

Stoga i kratki trailer prikazuje brojne neimenovane likove koji u napetoj atmosferi, u okruženju punom tajni, užurbano love najpoznatijeg terorista na svijetu. Od poznatijih glumaca u filmu možemo vidjeti Marka Stronga i Jessicu Chastain, a premijera filma zakazana je nakon predsjedničkih izbora, tjedan dana prije Božića.

Komentari

Nema komentara.