Stiže krvava Carrie - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Stiže krvava Carrie

Stiže krvava Carrie

I nova verzija horora 'Carrie' bit će puna krvi, pa ćete moći vidjeti Chloe Moretz kako se kupa u krvi svojih neprijatelja!

s.p. 17.10.2012 0 komentara

Stiže krvava Carrie

Izišao je teaser za remake horora 'Carrie' u kojem možete vidjeti grad u plamenu, ali nema previše krvi, osim one na tijelu mlade Carrie koju glumi odlična Chloe Moretz. Bez brige, filmaši najavljuju puno više krvi u filmu, a glumica Chloe priznala je da je prilikom snimanja bezbroj puta bila prekrivena raznim vrstama krvi, pa je znala uplašiti ljude kada bi se krvava vraćala u hotel.


'Carrie', trailer.

Za one koji ne znaju, priča ove obrade slična je priči originalnog filma Briana De Palme. Mlada Carrie odrasta uz ludu majku koja je zatucana vjernica, a i kolege u školi ju zlostavljaju, što je njihova velika greška - nije pametno ljutiti curicu u pubertetu koja posjeduje telekinetičke moći!

Redateljica filma 'Carrie' je Kimberly Peirce koja se već bavila zlostavljanjem djevojki u filmu 'Dečki nikad ne plaču', a u filmu glume i Judy Greer, Portia Doubleday, Alex Russell, Gabriella Wilde i Julianne Moore u ulozi lude majke Margaret. Američka premijera filma najavljuje se za sredinu ožujka 2013.

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...