Stiže krvava Carrie - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Stiže krvava Carrie

Stiže krvava Carrie

I nova verzija horora 'Carrie' bit će puna krvi, pa ćete moći vidjeti Chloe Moretz kako se kupa u krvi svojih neprijatelja!

s.p. 17.10.2012 0 komentara

Stiže krvava Carrie

Izišao je teaser za remake horora 'Carrie' u kojem možete vidjeti grad u plamenu, ali nema previše krvi, osim one na tijelu mlade Carrie koju glumi odlična Chloe Moretz. Bez brige, filmaši najavljuju puno više krvi u filmu, a glumica Chloe priznala je da je prilikom snimanja bezbroj puta bila prekrivena raznim vrstama krvi, pa je znala uplašiti ljude kada bi se krvava vraćala u hotel.


'Carrie', trailer.

Za one koji ne znaju, priča ove obrade slična je priči originalnog filma Briana De Palme. Mlada Carrie odrasta uz ludu majku koja je zatucana vjernica, a i kolege u školi ju zlostavljaju, što je njihova velika greška - nije pametno ljutiti curicu u pubertetu koja posjeduje telekinetičke moći!

Redateljica filma 'Carrie' je Kimberly Peirce koja se već bavila zlostavljanjem djevojki u filmu 'Dečki nikad ne plaču', a u filmu glume i Judy Greer, Portia Doubleday, Alex Russell, Gabriella Wilde i Julianne Moore u ulozi lude majke Margaret. Američka premijera filma najavljuje se za sredinu ožujka 2013.

Komentari

Nema komentara.