Stiže Zagreb indie revija filmova - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Stiže Zagreb indie revija filmova

Stiže Zagreb indie revija filmova

U kinima CineStara održat će se revija poznatih nezavisnih filmova.

s.p. 22.10.2014 0 komentara

Stiže Zagreb indie revija filmova

Zagreb indie revija filmova je revija ponajboljih filmova sa svjetskih A festivala koju organizira distributer Discovery u kinima CineStar u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu i Mostaru. Revija će se održati od 30. listopada do 5. studenog a brojat će 17 vrhunskih filmova.

Najzvučniji naslovi Zagreb indie revija filmova su:

Novi film ruskog genijalnog filmaša Andreja Zvjaginceva - 'Levijatan' u kojem oštro kritizira putinovsku Rusiju; nagrada za scenarij na Cannesu 2014.
Svježi uradak kanadskog kontroverznog filmaša Davida Cronenberga, 'Karta do zvijezda'/'Maps to the stars', sa izvrsnom Julianne Moore, nagrađenom u Cannesu za ulogu u filmu;
Novi film kanadskog vunderkinda, redatelja Xaviera Dolana, naslov 'Mama'/'Mommy', osvajač Nagrade žirija u Cannesu 2014.;
Film dvostrukih osvajača Zlatne palme, belgijske braće Dardenne-hvaljena priča o naličju kapitalizma-'Dva dana, jedna noć'/ sa maestralnom oskarovkom Marion Cotillard u glavnoj ulozi.
Nova vrhunska uloga zvijezde Jakea Gylennhaala u filmu 'Noćne kronike'/'Nightcrawler' o novinaru koji istražuje kriminalni milje;
Posljednja uloga pokojnog oskarovca Philipa Seymoura Hoffmana u filmu čuvenog fotografa i redatelja Antona Corbijna-'Najtraženiji čovjek'/'The Most wanted man'.

To je tek djelić filmske ponude a kriteriji revije su vrhunska kvaliteta i filmovi nezavisne produkcije. Organizator Zagreb Indie revije filmova je Discovery, najdugovječniji hrvatski distributer isključivo nezavisnog filma koji pozicioniranjem takvog filma unutar najopremljenijih CineStar dvorana želi tu vrstu filmova približiti najširoj publici.

Komentari

Nema komentara.