Cyberspace Berry - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Cyberspace Berry

Cyberspace Berry

Jel' da da mi leže psihološke napetice, pitala je mamu Halle Berry i nakon što ju ona uvjeri, prihvati ulogu u novom cyberspace trileru.

m.n. 22.11.2004 0 komentara

Cyberspace Berry

Oscarovka nam Halle Berry ima pun naramak ugovora i ponuda. Nedavno smo vas obavijestili da kreće u potragu za novim crnim kipićem, a već vam moramo reći da će glumiti u novom projektu Revolution Studiosa, psihološkom trileru 'Perfect Stranger'.

Već je u 2003. u filmu 'Gothika' malo flertovala s napeticama na psihološki, pa joj se, čini se, dopalo. A stvar je vjerojatno i u činjenici da nakon što je dobila zlatnog kipića samo želi šušku, te prihvaća samo lovom debelo potkožene ulogice. U novom će filmu glumiti novinarku koja istražuje ubojstvo prijatelja, a da stvari ne budu posve obične, sve će se događati u cyberspaceu gdje će ona undercover pokušati ubojicama staviti soli na rep.

Ovaj je film već dugo na ledu – njegovo je snimanje najavljeno već 2002. uz cijeli je projekt dugo vezivana Julia Roberts, a čak je nekoliko scenarista prčkalo po scenariju. Nemamo informaciju što točno nije bilo u redu, ali poznato je da režiju potpisuje Philip Kaufman. Scenarij trenutno piše Todd Komarnicki, a za Juliu Roberts kažu da bi ipak trebala preuzeti produkciju.

Izgledno je da film zaista kreće na snimanje (iako nije objavljen datum), a na nama je da Halle prepustimo da nas, malo za promjenu, iznenadi iznadprosječnom izvedbom za koju je i nagrađena.

Komentari

Nema komentara.