Svi o vjenčanju, mi o poslu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Svi o vjenčanju, mi o poslu

Svi o vjenčanju, mi o poslu

Slatkica Diaz pojaviti će se u filmu romantične Nancy Meyers. Riječ je o 'Holidayu', u fokusu su muškarci i žene, a prazna su još četiri glumačka mjesta.

m.n. 05.05.2005 0 komentara

Svi o vjenčanju, mi o poslu

Nakon grozomornog pada kojim je zaradila nekoliko šavova i u brigu bacila voljenog Justina Timberlakea, Cameron je Diaz neko vrijeme vidala rane. Potpuna rehabilitacija uslijedit će u romantičnom tonu, pod čvrstom ženskom redateljskom rukom. Jerbo, Cameron se prihvatila uloge u filmu 'Holiday' etablirane Nancy Meyers (proslavili su je filmovi 'What Women Want' te 'Something's Gotta Give').

Neki posebni detalji osim toga  da će Diazica glumiti tetu koja ima probleme s muškićima i da sretne neku istomišljenicu iz malog engleskog mjesta nisu poznati. Navodno će na 'Holidayu' biti još četvero glumaca (što će reći da petorka prozaično čini 'ensemble' film), a Variety navodi da je Meyersova sama napisala scenarij.

Interesantna je činjenica da je gospođa redateljica u filmske vode zaplovila zahvaljujući sada već bivšem mužu Charlesu Sheyeru ('Alfie'). Popularna je postala zahvaljujući već navedenim filmovima, ali i glumcima koji su u njima glumili (Mel Gibson, Jack Nicholson, Diane Keaton). Trademark su joj ljubavni zapleti i romantični ton filmova, u čemu će se pronaći i Diazova koja je specijalist za sve moguće slatkice i nevinašca.

Komentari

Nema komentara.