Dijelimo 3 x 2 pozivnice za svečanu premijeru - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Dijelimo 3 x 2 pozivnice za svečanu premijeru

Dijelimo 3 x 2 pozivnice za svečanu premijeru

Svečana premijera istočnjačkog spektakla 'Zakletva' je u ponedjeljak, 13.02.2006. u 20.30. u Cinestaru. Pozivnica može biti i vaša, zahtijevamo minimalni trud.

filmski.net 10.02.2006 0 komentara

Dijelimo 3 x 2 pozivnice za svečanu premijeru

Svečana premijera, pretpremijerna prikazivanja u dva termina dnevno pa tako dva tjedna, premijere od po sedam dana u tri termina dnevno, potom redovna distribucija filma po kinima i prikazivanje u tri termina dnevno po tri mjeseca…, značenje tih riječi/premijera, pretpremijera, redovna distribucija/potpuno se izbrisalo u sumanutom baratanju istima u hrvatskoj kino distribuciji, no tko bi im zamjerio kad nam nacija emitira visoki stupanj ugode kada ju se na iste pozove… Još ako ima pridjev svečana, pa ako ima i kakve hrane…, nitko se ne brine o trivijalnostima…

Da ne bi riskirali da nas se proglasi nedovoljno dobrim Hrvatima, i mi s FILMSKOG dijelimo vam tri pozivnice za dvije osobe za svečanu premijeru honkoško-japanskog spektakla na tragu Ang Leejevog 'Tigra i zmaja', epsku priču o nemogućoj ljubavi roba i začarane princeze – 'Zakletvu'.

Od vas tražimo da nam čim, čim prije tim, tim bolje pošaljete ime i prezime i broj telefona na info@filmski.net, najbrže ćemo u duhu taman otpočetih olimpijskih igara nagraditi, obavijestiti i imena im objaviti. Ukoliko ste baš strašno napaljeni i žarko želite pogledati ovaj film, ne brinite, imamo rješenje i za vas – Cinestar je za te i takve organizirao ponoćne pretpremijere danas, 10.02.,  i sutra, 11.02. Cijena ulaznice za to iskustvo jedinstvenih je 35 kuna!

Dobitnice i dobitnik su:
Hani Domazet
Branka Andrijašević
Željko Tepšić

Komentari

Nema komentara.