Zlo oko nas nagrađuje! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zlo oko nas nagrađuje!

Zlo oko nas nagrađuje!

Petak. Minuta je do ponoći, a vi sjedite u mračnom kinu. Gaće vam se tresu, jer očekuje vas pretpremijera horora 'Zlo oko nas'. Pokušajte.

p.h. 20.09.2006 0 komentara

Zlo oko nas nagrađuje!

Hrabri ljudi, nudimo vam jedinstvenu priliku da pošteno protresete gaće!!!

U petak, 22.09., u multipleksu CineStar Zagreb, dvorana 4, s početkom u 23.59. sati održat će se ponoćna pretpremijera horora Gregorya Darka 'Zlo oko nas' ('See No Evil'). Najhrabrije čitatelje nagrađujemo s 3x2 ulaznice.

'Zlo oko nas' je priča o osmero mladih delinkvenata koji, da bi smanjili svoje kazne, tijekom vikenda moraju prisilno sudjelovati u obnovi ruševnog hotela. No, ne znaju da u njemu živi zloglasni lokalni ubojica Lester koji mrzi došljake, a voli krv...

Zlog krvoloka u filmu glumi Glen Jacobs, planetarno poznat kao 'Kane', superzvijezda borbi RAW World Wrestling Entertainmenta, kojemu je ovo ujedno glumački debi. Imenjak Wellesova 'Građanina' u filmu delinkvente plaši, između ostalog, svojom iznimnom visinom, a i težinom kojom premašuje i onu dobro uhranjenog nerasta. Nagradno pitanje: Koliko je visok i težak popularni Kane?

Znate proceduru: točne odgovore, imena i prezimena  šaljite na info@filmski.net zaključno do petka 22.09. u 10.00 sati, kada objavljujemo dobitnike.

Sretno!!!

DOBITNICI/E:
Ivan Vidović, Ðurđica Ognjenović, Ivana Vukmirica 

Komentari

Nema komentara.