Fincherov junak Frankenpitt! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Fincherov junak Frankenpitt!

Fincherov junak Frankenpitt!

The Curious Case of Benjamin Button, predstojeći Fincherov film, ne iznenađuje samo kompleksnošću radnje, već i novim imidžem Brada superstara.

p.h. 04.12.2006 0 komentara

Fincherov junak Frankenpitt!

O predstojećoj fantastičnoj drami Davida Finchera 'The Curious Case of Benjamin Button' već smo vas podrobno izvijestili kad je cijela stvar bila još u povojima i u debeloj sjeni trilera 'Zodiac' koji uskoro kreće u pohod na svjetske kino blagajne i kad još pojma nismo imali što će slavni redatelj uraditi od svog rezidenta Pitta.

Šminkeri su se ovaj put dobrano zaigrali na Fincherovom fajteru ('Sedam', 'Klub boraca'), te mu za ulogu Benjamina Buttona uskratili trademark mišićje, dodali dvadesetak kilograma viška i povisoku ćelu frankenštajnku.

Frankenpitt

Vas koji ste lijeni za kliknut, podsjetit ćemo samo da je intrigantna, začkoljasta i komplicirana Fincherova priča posuđena od Scotta Fitzgeralda, a prati Benjamina Buttona (Brad Pitt) koji život živi retrospektivno, od starosti prema mladosti, a nevolja nastane kada se u pedesetoj zagleda u tridesetogodišnjakinju (Cate Blanchett). Iako ih dijeli 20 godina, oboje imaju istu količinu životnog iskustva (Benjamin se, naime, rodio s 80 godina).

Komentari

Nema komentara.