Nova ekipa za galaksiju - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nova ekipa za galaksiju

Nova ekipa za galaksiju

Martin Freeman? Ovdje! Mos Def? Prisutan! Zooey Deschanel? Tu! Ok, vežite pojaseve, polijećemooooo…

29.01.2004 1 komentara

Nova ekipa za galaksiju

Šarolika se ekipa okuplja oko velikog projekta ekranizacije hit knjige Douglasa Adamsa 'Vodič kroz galaksiju za autostopere'. Freeman je glumac iz Zlatnim Globusom nagrađene britanske serije 'The Office', Mos Def je hip-hoper i glumac, a Zooey je djevojka neobičnog imena i izgleda koju ste mogli gledati u kino hitu Camerona Crowea 'Almost Famous'.

Mos Def će biti Ford Prefect, vanzemaljac koji se prerušava u besposlenog glumca kako bi se zaputio na intergalaktičko putovanje sa svojim najboljim prijateljem, zemljaninom Arthurom Dentom (Freeman). Njih dvojica ustopaju dvoglavog predsjednika galagsije, prekrasnu i prepametnu znanstvenicu Trillion (Deschanel) i depresivnog robota koji putuje kako bi spoznao smisao života.

Ovaj projekt studija Disney/Spyglass će se početi snimati u travnju u Londonu, a redatelj će biti Garth Jennings. O samoj produkciji filma i o dijelu glumačke ekipe već smo pisali na našem siteu. Malo je poznato da je priča o 'Hitchhiker's Guideu' započela na radiju kao serija dramskih priča, zatim je objavljena hit knjiga, snimljena je i tv serija, a napravljena je i video igrica.

Komentari
A: dussper 27.03.2009 Pogledaj profil

Čemu ovoliko prepričavanje? Kao uvod u jedini komentar: "Dobra za pogledati, ali nije za zapržiti. Daleko od 'This is Spinal Tap'." ?!