Upoznajte nove akcijske junake - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Upoznajte nove akcijske junake

Upoznajte nove akcijske junake

Nicolas Cage ide u zatvor za Johna Carpentera, Sam Raimi snima duhovitu akciju s 'transplantima', a čak i jedan negativac iz Spidermana dobiva svoj film. 

s.p. 01.08.2008 0 komentara

Upoznajte nove akcijske junake

John Carpenter ponovno snima! Majstor horora i akcijskih trilera ('Napad na policijsku postaju', 'Bijeg iz New Yorka') se nakon dugih sedam godina opet vraća snimanju filmova, a glavni glumac u njegovom novom filmu bit će Nicolas Cage. 'Scared Straight' trebao bi se baviti problematičnim klincem kojeg u sklopu programa za prevenciju zločina šalju u zatvor da se 'opameti'. U zatvoru izbiju nemiri, klinca uzimaju za taoca, a jedini junak koji odlučuje riskirati život da spasi tinejdžera je tip koji je osuđen na doživotnu. Okorjelog zatvorenika trebao bi glumiti Nicolas Cage, koji ima iskustva u akcijskim filmovima snimanim u zatvoru - sjetite se samo 'Hridi'!

Nakon 'Hancocka', u modi su komični superjunaci. Redatelj 'Spidermana' Sam Raimi će za Disney snimati 'The Transplants', film o superjunaku rađen iz humoristične perspektive. Projekt je prvo trebao biti realiziran za strip, a scenarij za film priređuju Adam Jay Epstein i Andrew Jacobson koji su zajedno napisali 'Ovo nije glupi film za mlade'. Možda bi i radni naslov ovog filma trebao biti: 'Ovo nije još jedan glupi film za šmokljane'.

A iako se Raimi još ne bavi sa 'Spidermanom 4', Sony ima ideju kako unovčiti uspješnu franšizu. Jedan lik iz Spidermana dobit će zaseban film, i to jedan od najvećih negativaca - Venom /naslovna/. Riječ je o parazitu koji ulazi u ljude i tjera ih na zlo, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će filmaši psihološki profilirati tog (anti)junaka. Scenarij će pisati Jacob Estes koji je napisao i režirao hvaljeno 'Iskupljenje na rijeci', a još se ne zna tko bi trebao biti glavni glumac. U 'Spidermanu 3' je taj lik glumio Topher Grace iz 'Ludih 70-tih', no studio za taj skupi projekt treba nekog poznatijeg glumca, pa još čekamo da vidimo koja zvijezda će prihvatiti ulogu velikog čudovišta...

Komentari

Nema komentara.