Martin i Baldwin vode Oscara! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Martin i Baldwin vode Oscara!

Martin i Baldwin vode Oscara!

Producenti Oscara žele učiniti ceremoniju zanimljivijom pa su odabrali dvojicu veterana da zabave publiku.

s.p. 04.11.2009 0 komentara

Martin i Baldwin vode Oscara!

Organizatori Oscara objavili su da će 82. dodjelu Oscara zajednički voditi Steve Martin i Alec Baldwin. Producenti Bill Mechanic i Adam Shankman izjavili su da su show koji je često dug i dosadan htjeli napraviti kraćim i zabavnijim pa su odlučili staviti naglasak na komediju. Ideja o dvojici voditelja čini im se dobra jer je Steve već vodio Oscara u prošlosti (2001. i 2003.), a Baldwin je izabran kao osvježenje na pozornici jer 'nisu željeli ljude koji stalno rade iste stvari'.

Već stižu i prve kritike za ovaj čudan izbor, mnogu ističu da Martin i Baldwin nisu baš uigrani par. Steve Martin jest stand-up komičar, no Baldwin dobiva nagrade za humorističnu seriju 'Televizijska posla' baš zbog svog ozbiljnog, ukočenog nastupa koji je smiješan u kontekstu serije, ali na pozornici...Osim toga, mnogi se pitaju kako to da muški organizatori opet ne žele odabrati voditeljicu, čak i kada imamo 2 voditelja?


Steve Martin pojavio se i kao prezenter - nastup s Tinom Fey 2009.

Ipak, zagovornici ovog para spominju kako su ova dvojica već surađivala, zajedno su glumili u komediji Nancy Meyer 'It's Complicated' koja ima premijeru u prosincu, a Steve Martin je već gostovao u Baldwinovim 'Televizijskim poslima'. Obojica su oko 15 puta vodila poznati show 'Saturday Night Live', a surađivali su i s producentom Oscara Adamom Shankmanom.

Dvojica budućih voditelja već su objavili i svoje prve reakcije. Baldwin je u svom prvom komentaru aludirao na Martinove sviračke sposobnosti i istakao da je 'uzbuđen što će voditi Oscara jer je to prilika života'. Steve Martin je bio šaljiviji pa je izjavio da je 'sretan što će voditi Oscara zajedno sa svojim neprijateljem Alecom Baldwinom'. A kako će sve to ispasti, vidjet ćemo na ceremoniji koja će se širom svijeta prenositi uživo, i to 7. ožujka 2010. u holivudskom Kodak Theatreu.

Komentari

Nema komentara.